Valtteri Bottaksella aito sauma maailmanmestariksi? Ossi Oikarinen: "Tämä on se vahvuus, joka Valtterilla nyt on"

Valtteri Bottas aloittaa viidennen kautensa Mercedeksen riveissä ja jahtaa yhä uransa ensimmäistä F1-maailmanmestaruutta. C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen pureutui asioihin, jotka puoltavat sitä, että Bottas pystyisi tällä kaudella aidosti haastamaan tallikaverinsa Lewis Hamiltonin.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Bahrainin GP suorana 26.-28.3.
Pe: harjoitukset klo 13.25 ja 16.55.
La: harjoitukset klo 13.55, aika-ajot klo 16.55, ennakkotunnelmat klo 16.00
Su: Bahrainin GP klo 18.00, ennakkotunnelmat klo 17.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Edellisinä kausina Hamiltonin haastaminen on jäänyt hetkelliseksi, ja koko kauden mitassa brittitähti on jättänyt suomalaisen varjoonsa. Kokemuksesta mikään ei ainakaan tätä nykyä jää kiinni, kun hänelläkin on jo runsaasti Mercedes-kausia vyöllään, alleviivaa Oikarinen.

– Valtterin osakkeita Mercedeksellä nostaa se, että hänellä alkaa olla nyt todella paljon kokemusta tiimistä. On paljon kokemusta, miten autoa säädetään ja miten tämä tiimi toimii taustalla. Tämä on se vahvuus, joka Valtterilla on, Oikarinen arvioi MTV Uutiset Livessä.

Asiantuntija kuitenkin pureutuu yhtä lailla siihen, miten raju haaste seitsenkertaisen maailmanmestarin Hamiltonin lyöminen on. Tästä lisää ylälaidan videolla.

Oikarinen arvioi viikonloppuna alkavan F1-kauden ennakkovideolla myös muun muassa sitä, millaiset ovat Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon lähtökohdat ja miltä talvitesteissä vahvasti esiintyneen Red Bullin tilanne näyttää.

Lue myös:

    Uusimmat