Valtteri Bottaksen tilanteelle piste? F1-kuski vihjaa "jännittävämpää torstaita" mielenkiintoisella kuvavalinnalla

Formula ykkösten ensi kauden tallipaikkojen ympärillä käynnissä oleva kuhina on pyörinyt MM-sarjan kesätauon aikana kuumeisesti, mutta sarjan jatkuessa tänä viikonloppuna Belgiassa luvassa lienee ratkaisuja. Siihen suuntaan vihjaa Nico Hülkenberg, joka ennakoi tämän viikon torstaista "jännittävämpää" kuin normaaleista F1-viikonloppujen avauspäivistä.

Hülkenbergin sopimus Renaultin kanssa umpeutuu tähän kauteen, ja viime aikoina muun muassa saksalais- ja ranskalaismedioissa on ennakoitu Esteban Oconin korvaavan Hülkenbergin Renault-ratissa ensi kaudella. Oconhan on ollut mukana spekulaatioissa myös Mercedeksen ensi kaudesta, Valtteri Bottaksen korvaajana. Mercedes-päällikkö Toto Wolff on ilmoittanut, että hän päättää F1-kesätauon aikana, ajaako Mercedestä ensi kaudella Bottas vai Ocon.

Ranskalaisjulkaisu Auto Hebdo julkisti alkuviikosta, että Oconin siirto Renaultille on jo selvä. Lehdellä on kansikuvanaan muokattu kuva Oconista Renaultin ajoasussa. Ja jo viikonloppuna Turun Sanomat uutisoi, että Bottas jatkaa Mercedeksen riveissä.

–  Vihdoinkin jännittävämpi torstai edessä, Hülkenberg viestitti tiistaina Instagram-tilillään, Auto Hebdon Ocon/Renault-kansikuvalla ryyditettynä.

Autosport kysyi tilanteesta Renaultilta, saamatta kommenttia vahvistamaan tai kieltämään huhuja. Mercedes on myös pysynyt hiljaa, mutta kenties torstaina asioista tiedetään taas enemmän.

Lue myös:

    Uusimmat