Valtteri Bottaksen menestyksen takaa paljastuu Lewis Hamiltonin entinen vasen käsi – "Oli odotettavissa, että hän ottaa askeleen eteenpäin"

Espanjan Barcelonan F1-viikonloppuun lähdettäessä Mercedeksen Valtteri Bottas johtaa MM-sarjaa yhden pisteen erolla tallikaveriinsa Lewis Hamiltoniin nähden. Suomalaiskuskin menestyksen ja vahvan alkukauden takaa löytyy varsin mielenkiintoinen kuvio.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottaksen taustajoukot vaihtuivat osaltaan viime kauden jälkeen, kun hänen kisainsinööri Tony Ross nimitettiin Mercedeksen uuden sähköformulatallin johtoportaaseen.

Tämän myötä Bottaksen uudeksi kisainsinööriksi tuli Hamiltonin entinen suorituskyvystä vastaava insinööri, Riccardo Musconi.

– Tänä vuonna hänellä on ollut minun entinen kakkosinsinööri, Hamilton nyökyttelee ja myöntää ESPN:n jutusta, puhuessaan entisestä niin sanotusta ”vasemmasta kädestään”.

– Hänestä Bottas on saanut hyvän auttavan käden. Hän (Bottas) on oppinut varmasti paljon häneltä, Hamilton uskoo ja viittaa Musconiin.

F1-sarjan hallitseva maailmanmestari hehkuttaa sitä, miten Bottaksen ja hänen entisen kakkosinsinöörin yhteistyö on lähtenyt liikkeelle.

– Oli odotettavissa, että tuon myötä hän on ottanut ainakin pienen askeleen eteenpäin, Hamilton pohti, viitaten sekä Bottakseen että isompaan rooliin nousseeseen Musconiin.

Lue myös:

    Uusimmat