Valtteri Bottaksen kohtalonhetkestä uutta tietoa – Toto Wolff kertoo, koska Mercedes päättää ensi kauden kuljettajansa

F1-sarja palaa kesätauolta Belgian Spassa tulevana viikonloppuna. Samalla odotukset Mercedeksen ensi kauden kuskivalintaa kohtaan kiihtyvät. Tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan lupaile päätöksiä vielä elokuun aikana.

Mercedeksellä viidettä kauttaan ajava Valtteri Bottas on ollut vaitonainen sopimusneuvotteluistaan. Brittikuski George Russellin on uumoiltu vievän Bottaksen ajopaikan Merceksellä, ja suomalainen on avannut neuvotteluyhteyksiä eri suuntiin löytääkseen parhaan ratkaisun ensi kaudeksi.

– En usko, että vielä ihan lähiaikoina mitään uutisia kuuluu, mutta kyllä ne asiat aikanaan selviää. Kaikki menee ihan oikeaan suuntaan, Bottas paljasti MTV Urheilulle.

Tietoa Mercedeksen kuskivallinnasta ja samalla Bottaksen kohtalosta on odoteltu F1:n kesätauon aikana. Sarja palaa tauolta tulevana viikonloppuna Belgian Spassa, mutta tallipäällikkö Toto Wolffin mukaan päätöstä ei ole tulossa ennen Span kisaa.

Saksalaisen Bildin haastattelussa Wolff toteaa tallin tekevän valintansa pysyvyyttä edustavan Bottaksen ja tulevaisuutta edustavan lahjakkaan Russellin välillä, mutta ei vielä hetkeen.

– Haluan, että asia saadaan käsiteltyä syyskuussa, jotta heille molemmille jää aikaa tehdä valmisteluja tulevaa kautta varten.



Lue myös:

    Uusimmat