Valtteri Bottakselta kysyttiin suoraan hänen Mercedes-jatkostaan – tyrmäsi hurjat spekulaatiot

Ketkä ajavat ensi kaudella Mercedeksen F1-autoja? Tämä kysymys on nyt isosti tapetilla lajiympyröissä. Spekulaatioiden keskellä pyörii suomalaiskuski Valtteri Bottas, joka otti itse kantaa julkisuudessa pyöriviin väitteisiin.

Mercedeksen nykykuskien Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen sopimukset ovat katkolla tämän kauden jälkeen. Huhuissa Hamiltonin tallikaveriksi on tuotu tällä hetkellä Williamsilla ajavaa George Russellia, joka kuuluu Mercedeksen juniorikuljettajien ohjelmaan.

Tuoreeltaan F1-insider-sivustolla lyötiin pöytään väite, jonka mukaan Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff olisi jo kertonut Bottakselle, ettei tämä jatka enää saksalaistallissa ensi kaudella.

Bottakselta kysyttiin suoraan väittämästä.

– Puhuimme Toton kanssa ihan vastaikää, mutta en voi vahvistaa tuota. Kukaan ei ole ainakaan sanonut minulle mitään tuollaista, joten väite ei ole totta, Bottas totesi Ranskan GP -viikonlopun alla järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

– Nuo väitteet ovat pelkkää spekulaatiota, eivätkä ne perustu faktoihin. Juttuja keksitään klikkien toivossa, Bottas jatkoi.

Bottaksen mukaan hän ei ole käynyt vielä keskusteluja tallin kanssa jatkosta. Suomalaiskuski uskoo, että neuvotteluja käydään korkeintaan vasta tulevan kisaryppään jälkeen.

F1:ssä ajetaan nyt kolme kisaa kolmen viikonlopun aikana. Näistä ensimmäinen käydään Ranskassa, minkä jälkeen F1-karavaani siirtyy Itävaltaan. Siellä ohjelmassa on kaksi Red Bull Ringillä ajettavaa kisaa.

Lue myös:

    Uusimmat