Valtteri Bottaksella erikoinen ongelma F1-treeneissä: “Suorien päässä alkoi toinen silmä vuotaa”

Valtteri Bottas kävi Azerbaidzhanin F1-harjoituksissa mitoittamassa Bakun katuradan kääntöpaikat valmiiksi viikonlopun tositoimia varten. Kesken treenien hän joutui myös vaihtamaan kypäränsä ilmavirran puhallettua hänen silmäänsä visiirin välistä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

– Joo sieltä tuli ilmaa vähäsen, ja nyt kun ei ole vielä niin lämmin, niin silloin se yleensä vähän korostuu, Bottas kertoi ongelmastaan.

–  Alkoi vähän toinen silmä vuotamaan siinä suorien päässä, niin sen takia jarrutuspaikat oli vähän vaikeampia löytää, hän tarkensi.

Bottas aloitti perjantain toiset harjoitukset pienellä seikkailulla radan turva-alueille. Bakussa vanhan kaupungin osuus on erittäin ahdas ja jos mutkissa tapahtuu pienikin virhe, seinät ovat heti vastassa.

– No joo, jotain tuli mokailtua siinä. Muutaman kerran meni muutama paikka pitkäksi, ja mieluummin sitten, kun pyörä alkaa mennä lukkoon, niin ottaa varman päälle ja käyttää niitä levennysalueita, ettei sitten tule sitä flatspottia. Siinä on muuten rengassetti saman tien pilalla, Bottas sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat