Vältä nolot tilanteet! Varusta vessasi näin vieraita varten

Ota vieraasi huomioon ja hoida vessa-asiat kuntoon!

On inhimillistä, että vessa-asiat voivat nolottaa, vaikkei niissä hävettävää olekaan. Sääli siis vieraitasi ja varmista, ettei sinun kotonasi kenenkään tarvitse häpeillä.

Lue vinkit!

1. Varmista, että näkyvillä on vessapaperirullia. Jos olet koskaan joutunut huutamaan kodin isännälle tai emännälle vessasta, että wc-paperi on loppu, tiedät, ettei se ole maailman mukavampia kokemuksia. Etenkään silloin, jos illan emäntä ei ole kovin tuttu. Pidä siis huoli siitä, että ylimääräisiä rullia on ja, että ne ovat näkyvillä.

2. Pidä sitrustuoksua tai tulitikut saatavilla. Tätä vieraasi osaavat arvostaa.

3. Piilota kaikki, mitä et halua vieraidesi näkevän. Tämä on niin omaksi parhaaksesi kuin vieraidesi mukavuutta ajatellen hyvä idea. Et halua joutua keskustelemaan jonkun kanssa, joka miettii koko keskustelunne ajan nähneensä ovulaatiotestisi. Älä luota peilikaapin pitävän salaisuuksiasi, monella uteliaalla kun on taipumus kurkata toisten kaappeihin.

4. Siivoa pönttö. Joskus ne naiset, jotka asuvat yksin, unohtavat, että sotkua kerääntyy myös pöntönreunuksen alle. Muista kuitenkin, että miesvieraat nostavat reunusta ja näkevät sinne eksyneen lian. Putsaa siis pönttö huolella!

5. Muista roskakori. Etenkin miehille roskakori vessassa tuntuu turhalta, mutta naisille se on tärkeä. Kukaan ei halua joutua kantamaan kuukautissiteitään taskussaan, tarjoa siis mahdollisuus heittää ne roskiin heti.

6. Tarjoa meteliä. Mikään ei ole kamalampaa kuin se, että vieraalle selviää vessan olevan aivan muiden vieraiden täyttämän olohuoneen vieressä – ohuen seinän takana. Vieraallesi ei taatusti ole mukava kokemus istua vessassa tietäen, että muut kuulevat kaiken, mitä siellä tapahtuu. Laita siis musiikkia soimaan tai varmista kova puheensorina jonkun kadottua veskiin.

7. Bonus-pisteitä saat hygieniatuotteista. Naisvieraat arvostavat saatavilla olevia kuukautissiteitä.

Lue myös:

    Uusimmat