Valmentajansa erottanut Real Madrid voittoon kahdella viime hetken osumalla – avausmaali erittäin onnekas

Vastikään valmentajansa erottanut Real Madrid pelasi ensimmäistä kertaa Julen Lopeteguin jätettyä seuran. Real kohtasi kotonaan La Ligan ottelussa Valladolidin. Real voitti ottelun 2-0 viime hetken maaleilla.

Kuvan videolla Realin onnekas avausmaali.

Avausmaalia saatiin odottaa kauan, se syntyi vasta ottelun 83. minuutin kohdalla. Suurlupaus Vinicius Junior pääsi nousemaan laidalta, ja hänen yrityksensä olisi mennyt sivurajasta yli, ellei se olisi osunut Valladolidin puolustaja Kikoon. Pallo kimposi Kikosta maaliin.

Viitisen minuuttia myöhemmin Karim Benzema pääsi murtautumaan boksin sisälle, ja joukkueen kapteeni Sergio Ramos viimeisteli varmasti pilkulta.

Tämä oli Realin ensimmäinen voitto La Ligassa sitten 22. syyskuuta, jolloin se kaatoi kotonaan Espanyolin 1-0 lukemin.