Hienoja maaleja! Upea kanuunalaukaus siivitti Real Madridin voittoon

Maalikooste: Real Madrid - Real Sociedad 4:00
Real Madrid nappasi 2–1-voiton Real Sociedadista. Katso ottelun maalit tästä.

Real Madrid jatkaa yhä puhtaalla pelillä La Ligassa, kun se voitti sunnuntai-illan myöhäisottelussa Real Sociedadin maalein 2–1.

Isäntäjoukkue Real Madrid aloitti ottelun tahmeasti ja Sociedad otti komennon itselleen jo viidennellä peliminuutilla, kun Ander Barrenetxea iski pallon verkkoon.

Real Madrid tuli toiselle jaksolle kuitenkin terävästi ja Federico Valverde iski tasoitusmaalin upealla laukauksellaan vain 40 sekunnin pelin jälkeen.

Isäntien voittomaali syntyi 60. minuutilla vasemman laidan kautta. Valverdenkin osuman syöttänyt Fran Garcia lähetti maalille tarkan keskityksen, jonka Joselu nikkasi tyylikkäästi takakulmaan.

Katso ottelun kaikki maalit pääkuvan videolta.

Voiton myötä Real Madrid jatkaa puhtaalla pelillä La Ligan kärkipaikalla. Se on sarjan ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki viisi ensimmäistä otteluaan.