Valmentajalegenda kommentoi Jari Litmasen koronatartuntaa humoristisesti – "Onneksi hän on yhä nuori"

Jalkapallosuuruus Jari Litmanen paljasti maanantaina saaneensa koronavirustartunnan. Uutinen Litmasen sairastumisesta levisi laajasti ja nyt asiaa on kommentoinut Litmasen entinen hollantilaisvalmentaja Louis van Gaal.

Litmanen on jo toipunut koronaviruksen aiheuttamasta sairaudesta. Virus koetteli jalkapallosankaria toden teolla.

– Oli kuumetta, päänsärkyä, lihassärkyä, hengenahdistusta ja kaikkea mahdollista. Koronan potemisessa meni neljä viikkoa ja sen jälkeen on ollut nyt pari viikkoa toipumista, Litmanen kertoi.

Van Gaal kommentoi Litmasen sairastumista hollantilaiselle De Telegraafille jopa hieman humoristiseen sävyyn. Van Gaal sanoo, ettei Litmasen koronavirustartunta tullut yllätyksenä, sillä tämä oli jo pelaajana herkkä loukkaantumaan.

Litmanen tuli uransa aikana tunnetuksi paitsi pelitaidoistaan myös lukuisista vammoistaan. Täysin huumoriksi van Gaal ei kommentointiaan lyönyt.

– Se (koronatartunta) on tietysti hyvin valitettavaa. Onneksi hän on yhä nuori. Hän toipuu.

Van Gaal valmensi pitkään Litmasta Ajaxissa 1990-luvulla, kun seura voitti muun muassa Mestarien liigan. Van Gaal on voittanut valmentajana muun muassa Saksan, Espanjan ja Hollanin mestaruuden, Mestarien liigan ja Uefa Cupin.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja