NBA-luotsilta ylväitä sanoja Lauri Markkasesta, suomalaistähden tulevaisuudesta kutkuttava arvio – "Emme ole nähneet sitä vielä"

Utah Jazzin päävalmentaja Will Hardy on häkeltynyt siitä, millaisiin suorituksiin joukkueensa tähtipelaaja Lauri Markkanen yltää illasta toiseen.

Täksi kaudeksi Utahiin siirtynyt Markkanen on ollut ensimmäisestä ottelusta lähtien joukkueen kantavia voimia. Upeaa kautta pelaava suomalainen on kantanut Utahissa suurta vastuuta ja tulosta on syntynyt huimalla tahdilla.

Lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa Phoenix Sunsia vastaan pelatussa ottelussa Markkanen takoi NBA-uransa ennätyspisteet, kun hän heitti 38 pistettä.

Päävalmentaja Will Hardy antoi vuolaat kehut suomalaistähdelleen.

– Hän on ollut yhtä vaikuttava niin urheilijana kuin koripalloilijanakin. En tiedä, mikä hänen katto pelaajana on, mutta olen melko varma, että emme ole nähneet sitä vielä, Will Hardy kommentoi Utahin sivuilla.

Markkanen itse suhtautui uuteen piste-ennätykseensä nöyrästi ja siirsi päähuomion siihen, että Utah katkaisi voittonsa myötä kolmen ottelun tappioputken.

– Tuntuu hyvältä. Me tarvitsimme tämän voiton ja onnistuimme siinä.  Tarvitsimme tänään jokaista jätkää ja yleisöäkin, Markkanen summasi ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat