Mainos

Vallilan kevätkokoelma uhkuu luonnonläheisyyttä – katso kuvat raikkaista uutuuksista!

Kevät on mitä parhainta aikaa kodin sisustuksen piristämiseen ja tulevana keväänä ja kesänä kodin trendikkäimmät yksityiskohdat kilpailevat näyttävyydessään auringon kanssa. Tutustu Vallilan kevään ja kesän raikkaisiin uutuuksiin sisustuksen saralla!

Vallilan kevätkokoelman ovat loihtineet Vallilan omat kuosisuunnittelijat Tanja Orsjoki, Riina Kuikka, Matleena Issakainen, Vilma Pellinen ja Eveliina Netti.

Kokoelmaa rikastuttavat kiinnostavat suunnittelijayhteistyöt, kuten Mimmit-lastenmusiikkiyhtyeen kanssa tehdyt iloisen värikylläiset kuosit ja haute couturea henkivä yhteistyö muotikuvittaja Olesja Hännikäisen kanssa.

Kevätkokoelma kattaa yli 60 kuosia, eli kirjoa aiheissa ja väreissä löytyy moneen makuun! Kuosit esiintyvät lukuisissa tuotteissa sisustuskankaista ja matoista keittiön, makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen tekstiileihin ja pientuotteisiin sekä matoissa.

Vallilan Kevät/Kesä 2017 -kokoelma on seikkailuretki syvälle suomalaiseen luontoon. Kokoelma inspiroituu vahvasti suomalaisen luonnon kauneudesta ja antimista.

Pääosaa näyttelevät luonto ja metsä

Pääosassa uudessa kokoelmassa ovat kiistatta luonto ja metsä: muhkeat hortensiat, kookkaat saarnet, rämeet suokukkineen ja juolukoineen sekä kukat kielojen kellomaisista kukista näyttäviin juhlaruusuihin. Kokoelma huokuu kaunista ja rauhoittavaa luonnonläheisyyttä.

Voimakkaita yhteyksiä

Vallilan kevätkokoelman teema Suomen juhlavuonna on Voimakkaita yhteyksiä. Vallila luo lujia yhteyksiä toisiin ihmisiin ja entiseen ja tuo ihmisiä yhteen valloittavan estetiikan voimin. Vallila on värikylläistä ja pulppuavaa elämäniloa, juurevaa sielukkuutta ja kujeilevaa rohkeutta.

Uusi Ajaton-tekstiilisarja on klassinen valinta

Tänä keväänä Vallila esittelee uuden klassisen kauniin Ajaton-tekstiilisarjan. Hillitty Ajaton-sarja huokuu rauhallista kauneutta ja sen tuotteet on luotu kestämään aikaa.

Tekstiilisarjaan kuuluu tuotteita kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen ja keittiöön valkoisen, harmaan, pellavan, sinisen ja vaaleanpunaisen sävyissä. Tuotteista voi yhdistellä vaikkapa kauniin sinivalkoisen pyyhekombon kylpyhuoneeseen.

Tekstiilisarjan kaksi ensimmäistä kuosia ovat parivaljakko Tippa ja Tokka. Ne esiintyvät ihanan pehmeissä kylpy- ja käsipyykeissä, kylpymatossa ja kätevässä pesukintaassa.

Rehti-astiasarja sopii täydellisesti kevään kattauksiin

Toinen Vallilan kevään uutuussarja on kaunislinjainen Rehti-astiasarja, joka sisältää kulhon, lautasen ja mukin. Rehti-astiasto on mainio valinta esimerkiksi kevään kauniisiin juhlakattauksiin ja viikonlopun kiireettömiin aamiaishetkiin. Rehti-astiaston kuosit ovat kauniin urbaani Aamu-usva, levollisen usvainen Rajamailla ja Oulun Ainolan-puistosta inspiroitunut Koivukuja. Sekä kuosit että astiaston muotoilu ovat syntyneet Vallilan Design Studiossa. Myyntiin tulee myös upea valkoinen Ajaton-astiasto, todellinen kattausten elegantti katseenvangitsija.

Tutustu Vallilan kevätkokoelman ihanuuksiin Vallila.fi-verkkokaupassa tai brändimyymälöissä Helsingin keskustan Stockmannilla, Outletissa Vantaalla, Valkeassa Oulussa, Tampereen Kuninkaankadulla ja Karismassa Lahdessa!  

 

Lue myös:

    Uusimmat