Valioliigapeli keskeytettiin – katsomoon vietiin defibrillaattori

Jalkapallon Valioliigan sunnuntain ottelu Newcastlen ja Tottenhamin välillä keskeytettiin ensimmäisen puoliajan loppupuolella, kun mitä ilmeisimmin katsomossa ollut henkilö sai sairauskohtauksen.

Tottenhamin puolustaja Sergio Reguilon viittilöi ottelun erotuomari Andrew Marrinerille, että yleisössä oli jokin hätänä. Hetkeä myöhemmin Newcastlen toimihenkilö juoksi defibrillaattorin kanssa stadionin toiselle puolelle. 

Marriner kävi muutamaa minuuttia myöhemmin selvittämässä, että voidaanko ottelua jatkaa. Hänelle kerrottiin, että ei, joten hän ohjasi pelaajat pukuhuoneisiin. 

Tottenham johtaa ottelua 2-1-numeroin Tanguay Ndombelen ja Harry Kanen osumilla. Maalinteon aloitti ottelun alkuhetkillä Newcastlen Callum Wilson. The Independent kertoo seurannassaan, että sairaskohtauksen saanut henkilö on viety pois stadionilta ja on matkalla kohti sairaalaa. Pelaajat tulivat takaisin muutaman minuutin lämmittelyä varten, minkä jälkeen pelattiin jäljelle jääneet seitsemän minuuttia.

Lontoolaisseura Tottenham kävi kuittaamassa ensimmäisen jakson lisäajalla lukemat 3-1-numeroihin, kun Kane tarjosi mainion syötön Son Heung-Minille, joka viimeisteli kauden neljännen osumansa.

Toinen puoliaika oli suurelta osin Tottenhamin hallintaa. Newcastlen Jonjo Shelvey otti kaksi keltaista korttia loppupuolella ja sai sen myötä punaisen kortin. Newcastle sai vielä aikaan kavennuksen Eric Dierin omalla maalilla, mutta loppukiri ei riittänyt. Tottenham nousi voitollaan viidenneksi. Newcastle on sijalla 19. Se ei ole vielä saavuttanut avausvoittoaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja