Vakavasti loukkaantuneen Valioliiga-pelaajan päävammaa kuvattiin sairaalassa – "Hirvittävää"

Englannin Valioliigassa Wolverhampton vei Arsenalista 2–1-voiton siitä huolimatta, että ottelun alussa sen hyökkääjä Raul Jimenez joutui vakavan loukkaantumisen jälkeen jättämään ottelun kesken

Pelin alkuminuuteilla jalkapallo-ottelu keskeytettiin noin kymmeneksi minuutiksi, kun Jimenez ja Arsenalin David Luiz törmäsivät. BBC kirjoittaa, että Jimenez vietiin sairaalahoitoon päävamman takia. Luiz oli kykenevä jatkamaan peliä. 

Wolves kertoi Twitterissä, että Jimenezin päävammaa kuvattiin lontoolaisessa sairaalassa ja että pelaajan tilasta kerrottaisiin myöhemmin lisää. 

–  Hänet kuvataan. Mikä oli reaktio? Paniikki, paniikki, paniikki. Punainen koodi. Sen näki joukkuetovereiden ilmeistä. Tilanne oli erittäin vakava. Se oli kamalaa ja hirvittävää, Wolverhamptonin päävalmentaja Nuno Espirito Santo kommentoi BBC:n mukaan loukkaantumista ottelun jälkeen. 

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta toivoo, että Jimenez toipuu hyvin. Hänen mukaansa Luiz oli ottelun jälkeen hyvässä kunnossa.

Kaikki ottelun maalit nähtiin ensimmäisellä jaksolla. Wolverhamptonin Pedro Neto osui 27. minuutilla. Arsenalin Gabriel tasoitti muutamaa minuuttia myöhemmin. Ottelun ratkaisumaalin teki Daniel Podence 42. minuutilla.

Kymmenen ottelun jälkeen Wolves on sarjataulukossa kuudentena ja Arsenal pitää 14. sijaa.

Lue myös:

    Uusimmat