Valioliigan yllättäjäjoukkueelle taas voitto – nousi jo Manchester Cityn ja Liverpoolin taakse

Englannin Valioliigassa Bournemouth kipusi perjantai-iltana kolmanneksi onnistuttuaan voittamaan eteläisen kilpakumppaninsa Southamptonin lukemin 3–1.

Bournemouth otti vahvan alun vieraissa ja nousi jo ensimmäisellä puoliajalla 2–0-johtoasemaan.

Kun ottelua oli pelattu vain kymmenen minuuttia, Nathan Ake onnistui puskemaan pallon maaliin kulmapotkusta. 35. minuutilla Harry Wilson vahvisti vierasjoukkueen otetta ja laukoi Southamptonin maalivahdin selän taakse.

Toisen puoliajan alkupuolella James Ward-Prowsen rangaistuslaukaus kavensi vierasjoukkueen johtoasemaa hetkeksi.

Bournemouth kuitenkin kesti prässin ja vahvisti voittoasemaansa Callum Wilsonin maalilla vain hetkeä ennen loppuvihellystä.

Liigassa Bournemouthin edellä kärkeä pitävät Liverpool ja Manchester City.