Manchester City päihitti Chelsean vauhdikkaassa kärkikamppailussa – Liverpoolilla yhä tukeva etumatka

Kotijoukkue Manchester City kukisti jalkapallon Englannin Valioliigan iltaottelussa Chelsean 2–1 ja nousi sarjataulukossa kolmanneksi. Chelsea putosi kolmossijalta nelospaikalle.

Ottelun avausmaali nähtiin 21. minuutilla, kun Chelsean Mateo Kovacic antoi komean pystysyötön ja N'Golo Kante viimeisteli.

City tuli vielä avausjaksolla tasoihin ja meni ohi. Kevin De Bruyne laukoi 29. minuutilla, pallo muutti Chelsean Kurt Zoumasta suuntaa ja meni maaliin. Puoliajan lopussa Riyad Mahrez tykitti Cityn johtoon.

Aivan ottelun lopussa Cityn Raheem Sterling laukoi pallon maaliin, mutta osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen niukkaakin niukempana paitsiona.

Edellisessä pelissään Liverpoolille hävinnyt City palasi samalla voittokantaan. Chelsean kuuden liigaottelun voittoputki sen sijaan katkesi.

Cityn ero kärjessä olevaan Liverpooliin on yhdeksän pistettä. Toisena on Leicester, joka on pisteen Cityä edellä. Chelsea on jäänyt manchesteriläisryhmästä kaksi pistettä.