Valioliigan sarjakärjellä Liverpoolilla riitti vaikeuksia – punainen kortti ja hurjaa maali-ilottelua!

Jalkapallon Englannin Valioliigassa sarjakärki Liverpool oli melkoisten maalijuhlien keskellä lauantain kierroksella ottelussa Crystal Palacea vastaan. Liverpool otti voiton lopulta lukemin 4-3.

Liverpoolilla riitti vaikeuksia, sillä Huuhkajien entisen päävalmentajan Roy Hodgsonin luotsaama Palace ei meinannut antaa millään periksi.

Palace nousi toisella puoliajalla 65. minuutilla tasoihin, kun James Tomkins laukoi 2-2-osuman.

Kymmentä minuuttia myöhemmin tähtihyökkääjä Mohamed Salah vei Liverpoolin 3-2-johtoon.

Loppuhetkillä riitti draamaa, kun Liverpoolin James Milner lensi ulos, kun hänelle näytettiin punaista korttia toisen keltaisen myötä.

Lisäajalla tullut Sadio Manen 4-2-osuma oli lopulta elintärkeä Liverpoolille, sillä Max Mayer kavensi vielä tilannetta hetkeä myöhemmin.

Voiton myötä Liverpool kasvatti pottiaan 60 pisteeseen. Ero sarjakakkosena olevaan Manchester Cityyn on nyt seitsemän pistettä. Cityllä on kuitenkin yksi peli vähemmän pelattuna.