Tyrmäävä Liverpool huippuvireessä Valioliigan suurottelussa – ratkesiko mestaruus jo ennen joulukuuta?

Liverpool vahvisti sunnuntaina asemaansa Valioliigan mestaruuskamppailussa, kun se möyhensi Manchester Cityn Anfieldin kärkikamppailussa maalein 3-1.

Ottelun sähköinen avausvartti sisälsi paljon tapahtumia. Liverpoolin keskikenttäpelaaja Fabinho pyssytti rangaistusalueen ulkopuolelta ottelun avausmaalin jo kuudennella minuutilla.

Maalia edelsi toisessa päässä kiistanalainen tilanne, jossa City-pelaajat väittivät Trent Alexander-Arnoldin syyllistyneen käsivirheeseen. VAR toimitti kuitenkin pikaisen päätöksen, eikä maalia hylätty.

Mohamed Salah lisäsi johtoa vain seitsemän minuuttia myöhemmin. Tällä kertaa tilanne näytti ensimmäisistä hidastuskuvista niukalta paitsiolta, mutta jälleen nopea VAR-tuomio hyväksyi maalin.

Toisella jaksolla Sadio Mane iski kotijoukkueen kolmannen. Cityn portugalilaislaituri Bernardo Silva kavensi 12 minuuttia ennen täyttä aikaa loppulukemiksi 3-1.

Liverpoolin sarjajohto toisena olevaan Leicesteriin on nyt kahdeksan pistettä. Chelsean jälkeen neljäntenä oleva Manchester City on puolestaan jo yhdeksän pistettä Liverpoolia perässä.