Valioliigan huippuottelu ryöpsähti tulikuumaksi – Liverpool-tähdelle maalisyöttö, maali ja punainen kortti

Tottenham ja Liverpool tarjosivat todella värikkään näytöksen.

Ottelussa nähtiin komeita maaleja, roppakaupalla tekopaikkoja, kiistanalaisia tuomaripäätöksiä, rangaistuspotkuvaatimuksia ja Liverpoolin Andrew Robertsonin 77. minuutin ulosajo. Kumpikaan ei painanut missään vaiheessa ottelua käsijarrua, ja kamppailu päättyi 2–2.

Hurjalla sykkeellä kotikamppailuunsa tullut Tottenham siirtyi 13. minuutilla johtoon Harry Kanen lauottua pallon takakulmaan. Kane taklasi avauspuoliajalla nappulat edellä rumasti Robertsonia, mutta selvisi keltaisella kortilla. Diogo Jota pukkasi Liverpoolin tasoihin 35. minuutilla.

Robertson vei Liverpoolin 69. minuutilla päämaalillaan johtoon. Robertsonin saldo oli poikkeuksellinen: maalisyöttö, maali ja ulosajo. Robertson ajettiin suoralla punaisella kortilla kentältä, kun hän rappasi Emerson Royalia rajusti jaloille.

Son Heung-min hyödynsi Liverpoolin maalivahdin Alissonin heikon vastaantulon ja toi Tottenhamin tasoihin 74. minuutilla.