Hävytön nöyryytys menossa! ManUa höykytetään rumalla tavalla – Cristiano Ronaldolta kyseenalainen tempaus

Jalkapallon Valioliigassa sunnuntai-illan huippuotteluna toimii Manchester Unitedin ja Liverpoolin kohtaaminen. Siinä kotijoukkue Unitedia on viety kuin märkää rättiä. Liverpool takoi ensimmäisellä jaksolla peräti neljä maalia Unitedin verkkoon.

Maalinteon avasi viidennellä peliminuutilla Liverpoolin keskikenttäpelaaja Naby Keita.

Lisää tuli 13. minuutilla. Asialla oli vieraiden hyökkääjä Diego Jota.

Eikä siinä vielä kaikki.

38. minuutti, Mohamed Salah.

Ja ensimmäisen jakson lisäajan viides minuutti: Salah, illan toinen. Puoliajalle poistuttiin Liverpoolin 4–0-johtoasemasta. 

Ennen Salahin toista maalia Unitedin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo syyllistyi hyvin kyseenalaiseen temppuun. Ronaldo hermostui tilanteessa, jossa hän kävi kaksinkamppailua Liverpoolin keskikenttäpelaajaa Curtis Jonesia vastaan. Jones makasi maassa, pitäen palloa mahansa yhteydessä. Samaan aikaan Ronaldo päätti vielä potkia palloa ronskilla ja vaarallisella tavalla.

Tapauksesta syntyi iso kalabaliikki. Ronaldon tempaus meinasi tuottaa hänelle punaisen kortin. Portugalilaishyökkääjä selvisi kuitenkin keltaisella.

Toisen puoliajan alussa Salah iski jo illan kolmannen osumansa vieden Liverpoolin 5–0-johtoon.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer on ollut koko alkukauden ajan kovien potkuhuhujen kohteena. Unitedin otteet kun ovat ailahdelleet pahasti niin Valioliigassa kuin eurokentillä.

Lue myös:

    Uusimmat