Valinta maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi herätti jopa Playboynkin kiinnostuksen – 21-vuotiaan Alica Schmidtin suosio räjähti käsiin: "En voinut uskoa sitä"

21-vuotiaan saksalaisen yleisurheilija Alica Schmidtin maailma mullistui, kun Busted Coverage -lehti valitsi hänet maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi. Valinta toi Schmidtille tarjouksen jopa Playboy-lehdeltä.

400 metrin juoksija Schmidtin maailma mullistui hiljattain, kun hänen seuraajamääränsä sosiaalisessa mediassa lähtivät yllättäen rajuun nousuun. Nyt Schmidtillä on Instagramissa jo yli 783 000 seuraajaa.

– Istuin sängylläni eräänä iltana ja huomasin, että seuraajamääräni kasvoivat vauhdilla. Ennen minulla oli noin 12 000 seuraajaa, mutta nyt sadat ihmiset seurasivat minua lähes joka minuutti. Se ei pysähtynyt lainkaan, Schmidt kertoo saksalaislehti Bildille.

Syy suosion räjähdysmäiseen nousuun selvisi myöhemmin, kun Busted Coverage -lehti oli julistanut Schmidtin maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi.

– Veljeni kertoi minulle, että monet nettisivut kirjoittivat minusta. Googletin nimeni, enkä voinut uskoa sitä. Siellä oli artikkeleja monilla eri kielillä, joita en edes ymmärrä. Kaikki vain sen takia, että Busted Coverage -lehti julisti minut maailman seksikkäimmäksi urheilijaksi, Schmidt muistelee.

Hurja suosio sosiaalisessa mediassa on tuonut 21-vuotiaalle Schmidtille myös uusia työtarjouksia mallimaailmasta. Joihinkin tarjouksiin nuori saksalainen on uskaltanut tarttua, mutta eteen on tullut välillä sopimattomiakin työtarjouksia.

– Olen hylännyt monta tarjousta, koska ne eivät sovi aikatauluuni. Urheilu tulee selvänä ykkösenä. Kuitenkin olen ollut yhteydessä mallitoimistoon, jonka palkkalistoilla on joitakin urheilijoita. He ottavat harjoitusohjelmamme huomioon.

Myös Playboy otti yhteyttä Scmidtiin, mutta saksalainen tyrmäsi lehden kosiskelun heti.

– Hylkäsin sen tarjouksen!

Tällä hetkellä Schimdt keskittyy täysin urheilu-uraansa. Vaikka Schimdt onkin saanut ulkonäkönsä vuoksi paljon huomiota, haluaa hän tulla huomatuksi myös urheilusuoritustensa vuoksi.

– Olen aina tehnyt selväksi, että keskityn puhtaasti urheiluun. Haluan tulla huomatuksi urheilijana. En halua, että minut yhdistetään vain ulkonäkööni, Schmidt kertoo.

Seuraavaksi Scmidtin tähtäimessä siintävät ensi vuodelle siirretyt olympialaiset.

– Tänä vuonna minulla ei olisi ollut juurikaan mahdollisuutta päästä mukaan, mutta ehkä ensi vuonna. Kisojen siirtyminen ei ole huono asia, koska olen vielä nuori ja tarvitsen paljon harjoituskokemusta 400 metriltä. On tosin harmi, ettei lähikuukausina järjestetä kilpailuja, Schimdt harmittelee.

Lue myös:

    Uusimmat