Supersuosittu Melinda, 27, tienaa OnlyFansilla – valtavien lihasten ei uskota olevan luomut: "Luoja, mitä tämä on?"

Melinda Lindmarkin, 27, lihakset ovat niin suuret, että häntä epäillään jatkuvasti anabolisten steroidien käytöstä. Ruotsalaisella kehonrakentajalla on Instagramissa peräti miljoona seuraajaa, ja hän tienaa rahaa myös OnlyFansissa.

Ruotsalaislehti Expressen kertoo Lindmarkin astelleen ensimmäistä kertaa kuntosalille epävarmana 14-vuotiaana teininä. Siellä hän näki paljon laitteita, mutta hän sanoo naurun kera osanneensa tehdä vain hauiskääntöjä.

– Istuin aloilleni, ja se (liike) oli vain ylös ja alas. Sitä ei voi tehdä pahasti pieleen. Ehkä siksi käteni ovat kehittyneet hiukan enemmän kuin mikään muu, Lindmark virkkoo.

Tästä saat Suomen mestarin vinkit hauiskääntöön – Maria Kojoukhova takoo liukuhihnalta toistoja 2:27
Katso myös: Tästä saat Suomen mestarin vinkit hauiskääntöön – Maria Kojoukhova takoo liukuhihnalta toistoja.

Alkuajat eivät olleet silkkaa auvoa, vaan Lindmark myös juoksi häpeillen vessaan juomaan proteiinipirtelöitään, koska fitness ei ollut hänen kokemuksensa mukaan "siistiä". Se ei kuitenkaan syönyt Lindmarkin intoa, vaan hän viihtyi raudan parissa ja ryhtyi kilpailemaan kehonrakennuksessa. Ensimmäisessä kilpailussaan hän sijoittui toiseksi.

– Ruotsissa se on kuitenkin vaikeaa. Kilpailet, mutta et pysty elämään sillä, Lindmark tuumii ja kuvailee kehonrakennusta maassaan enemmän "hauskaksi haasteeksi".

Laji jäi taka-alalle, kun Lindmarkista tuli äiti. Instagramissa Lindmark samalla kukoisti, ja hän päätti alkaa satsata siihen kunnolla saatuaan 100 000 seuraajaa täyteen. 

– Jos palkkaan valokuvaajan kahdeksi tunniksi viikoksi, saan ehkä parempia kuvia. Ihmiset haluavat nähdä treenaamista, Lindmark ajatteli ja palkkasi kuvaajan.

Lindmark kokee, että hänen sisältöään arvostettiin, ja suosion kasvaminen ruokki entisestään jatkamaan.

Puolitoista vuotta myöhemmin Lindmarkilla oli kasassa jo nykyinen lukema, miljoona Instagram-seuraajaa. 

"Vain epävarmat miehet ajattelevat, että se on kamalaa"

Merkittävä osa Lindmarkin suosiota ovat hänen harvinaisen kookkaat, huomiota herättävät lihaksensa. Hänen habituksensa on sellainen, jota Lindmarkin itsensä sanoin "ihmiset eivät näe joka päivä".

– Olen se vahva tyttö, joka ei ehkä näytä siltä miltä kaikki muut. Se on ehkä virkistävää, ajatellaan, että "luoja, mitä tämä on".

On selvää, että Lindmarkin fysiikan taustalla on viljalti kovaa aherrusta. Hänelle raskaiden painojen nostaminen tuottaa "todella mahtavan" tunteen, ja hän iloitsee, että fitnessistä on tullut trendikästä ja yhä useammat naiset tekevät samaa.

– Nykyään vain epävarmat miehet ajattelevat, että se on kamalaa.

Steroidiepäilyjä

Lindmarkin hurjan fysiikan varjopuolena ovat ikävät kommentit. Hän saa päivittäin sosiaalisessa mediassa kommentteja, joissa esitetään, etteivät hänen lihaksensa olisi luomuja, vaan ruotsalainen olisi käyttänyt anabolisia steroideja.

– Vaikka vastaisin yhdelle henkilölle, tunnissa niitä on 20 muuta, mikä on paljon. Et voi vakuuttaa ihmisiä, he uskovat joka tapauksessa mitä uskovat. Yritän siksi olla keskittymättä siihen.

Joskus syytöksiä on rankkaa ottaa vastaan, mutta Lindmark myös uskoo, että hänellä olisi ollut vaikeampaa, jos hänen läheisensä olisivat alkaneet epäillä häntä. 

Vaikka Lindmark vannoo, ettei ole koskaan ottanut mitään kiellettyä, hän myös ymmärtää dopingepäilyt.

– On niin yleistä, että otetaan jotain, eivätkä ihmiset välttämättä tiedä tarinaani. Yritän kuitenkin sanoa, että jos harrastat mitä tahansa urheilulajia niin monien vuosien ajan, on selvää, että jotain tapahtuu.

– Myös varhainen aloittaminen auttaa. Olen aina harrastanut urheilua, ja vanhemmillani on vähän enemmän lihaksia. Uskon, että joillakin ihmisillä se käy geneettisesti helpommin, vaikka se kuulostaa tylsältä vastaukselta.

OnlyFansissa

Tylsää Lindmarkilla ei ainakaan ole, vaan hän toimii itselleen mielekkäiden asioiden parissa. Hän on irtisanoutunut optikon työstään, hänellä on kaksi työntekijää ja hän puuhaa omaa vaatemerkkiään.

Lindmark toteaa pystyvänsä tienaamaan hyvin alustoillaan, joihin lukeutuu myös OnlyFans. Hän veloittaa siellä sisällöstä, jota muuten julkaisisi Instagramiin ilmaiseksi katseltavaksi. 

OnlyFans herättää usein ajatuksia eroottisesta kuvallisuudesta.

– Jos joku läheinen ihmettelee, voin näyttää, että se on vain täydennystä muuhun sosiaaliseen mediaani niille, jotka haluavat nähdä lisää. Jos julkaisen Instagramissa kymmenen sekunnin klipin, julkaisen siellä (OnlyFansissa) kolmeminuuttisen, Lindmark kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat