Vain elämää -ohjelmasta lähtöpassit saanut Terhi Kokkonen julkaisi mystisen päivityksen: ”Toivon voimia”

Scandinavian Music Group- ja Ultra Bra -yhtyeistä tuttu Terhi Kokkonen joutui jättämään Vain elämää -musiikkiohjelman kuvaukset kesken.

Asiasta tiedotettiin ohjelman Facebook-sivuilla. Päivityksessä kerrottiin, että päätös Terhi Kokkosen kotimatkasta oli tuotantoryhmän.

– Viides kuvauspäivä Mondan linnassa päättyi eilen siihen, että Terhi Kokkonen hyvästeli muut artistit ja kuvausryhmän ja palasi Suomeen, päivityksessä kerrottiin.

Kokkonen ei ole kommentoinut asiaa julkisuudessa. Nyt hän kertoo Scandinavian Music Group -yhtyeen sivuilla, että ohjelmaan valmistautuessa hän törmäsi yllättäen 10 vuotta sitten kuvattuun musiikkivideoon, jota ei koskaan julkaistu.

Video on kuvattu kappaleeseen Lopulta olemme kuitenkin yksin ja se löytyi ohjaaja Arto Tuohimaan kovalevyltä. Samassa päivityksessä hän kommentoi lyhyesti Vain elämää -ohjelman käänteiden herättämää keskustelua. 


– Se [video] löytyi kun Arto kävi läpi SMG:stä kuvaamaansa materiaalia erästä tositelevisio-ohjelmaa varten. Ohjelma vaikuttaa herättävän tunteita niin monella tavalla ja taholla, että sen käsittämiseen mennee hetki, mutta toisaalta en kuitenkaan voi (luojan kiitos) toistaiseksi kommentoida asiaa mitenkään. Niille jotka ovat voineet tai voivat, toivon voimia, Kokkonen kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat