Vaimonsa murhasta epäilty norjalaismiljonääri Tom Hagen vangittaneen tänään – Anne-Elisabeth katosi lähes kaksi vuotta sitten

Norjaa kuohuttaneessa rikosmysteerissä käänne – liikemies pidätettiin epäiltynä vaimonsa murhasta 1:52
Katso norjan poliisin kommentit tutkimuksesta.

Vaimonsa murhasta tai avunannosta siihen epäilty miljonääri Tom Hagen vangittaneen tänään Norjassa. Poliisi pidätti hänet eilen. Tom Hagen kiistää syyllisyytensä. 

Hagenin vaimo Anne-Elisabeth katosi puolitoista vuotta sitten, ja tapausta pidettiin ensin sieppauksena. Se myös salattiin usean kuukauden ajaksi kadonneen naisen hengen pelastamiseksi.

Tom Hagen kertoi saaneensa "sieppaajilta" uhkauskirjeen ja vaatimuksen miljoonien eurojen arvoisista lunnaista kryptovaluutassa maksettuna.

Viime kesänä poliisi arvioi Hagenin vaimon joutuneen henkirikoksen uhriksi.  Epäilykset alkoivat kohdistua tämän jälkeen yhä enemmän aviomieheen, mutta uuden käänteen saaneista tutkimuksista ei kerrottu julkisuuteen ennen eilistä pidätystä.

Pidätyksen jälkeen poliisi on tehnyt uusia perusteellisia tutkimuksia Hagenin kotona ja työpaikalla. Kadonnutta Anne-Elisabeth Hagenia tai hänen ruumistaan ei ole toistaiseksi löydetty.

Poliisi esittää Tom Hagenia vangittavaksi neljäksi viikoksi. Oikeudenkäynti Lilleströmissä lähellä Osloa alkaa kello 13 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat