Vaimonsa kuolemaa surrut mies joutui varkaiden uhriksi – menetti kuvat rakkaastaan

Newshub uutisoi leskimiehestä, joka menetti viimeiset kuvat edesmenneestä vaimostaan varkauden seurauksena. Nyt mies vetoaa ihmisiin Facebookissa saadakseen arvokkaat muistot takaisin.

Uusiseelantilaisen Trevor Whiten vaimo Dianne menehtyi viisi viikkoa sitten. Facebookissa White kertoo vierailleensa vaimonsa luona päivittäin lukemassa, soittamassa musiikkia ja kertaamassa tämän elämäntarinaa.

– Otin myös muutamia kuvia Galaxy Pro Tabilla. Suurimman osan ajasta hänen silmänsä olivat kiinni, mutta välillä olin tarpeeksi onnekas saamaan pienen hymynkareen, Trevor kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Kaksi viikkoa vaimonsa kuoleman jälkeen White matkusti muutamaan kaupunkiin katsomaan asioita ja paikkoja, jotka olivat olleet merkityksellisiä heille molemmille. Viimeiseksi hän meni Mt Edenille, joka on vuori Uuden-Seelannin suurimmassa kaupungissa Aucklandissa.

White pysäköi autonsa parkkipaikalle, lukitsi sen ja käveli ylös. Palatessaan hän huomasi, että auton ikkuna oli rikottu ja sisältä oli viety laukku, jossa hän säilytti tablettiaan.

– Tiedän, että hänen täytyi olla ammattilainen, koska nuo ikkunat vaativat mäiskimistä. Se tarkoittaa myös, että he hakeutuisivat eroon varastetusta tavarasta melko nopeasti.

White toivookin, että tabletin mahdollisesti ostanut henkilö lähettäisi hänelle muistikortin takaisin.

– Se sisältää kaikki kuvat Diannesta, enkä voi korvata niitä mitenkään. En välitä tabletista – vakuutus korvaa sen, mutta muistot, jotka ovat tärkeitä, tapahtuvat vain kerran elämässä, White lopetti kirjoituksensa.

Lue myös:

    Uusimmat