Vaimolta törkeä vaihdos hedelmöityshoitojen aikana – aviomies sai tietää vasta vuosi lapsen syntymän jälkeen

0:49

Venäläismies haastoi hedelmöitysklinikan oikeuteen sen jälkeen, kun vaimo tunnusti huijanneensa hoitojen aikaan.

Yllä olevalla videolla pohditaan, kummat pettävät enemmän: miehet vai naiset?

Venäläinen Maxim Anokhin sai tietää, ettei hänen yksivuotias poikansa ollutkaan biologisesti hänen, kun liitto vaimon kanssa alkoi rakoilla. Vaimo tunnusti tuolloin vaihtaneensa koeputkihedelmöityshoidon aikana miehensä sperman rakastajansa siemennesteeseen, kertoo muun muassa Daily Mail.

38-vuotias Yana Anokhina oli kertonut hedelmöitysklinikalle haluavansa rakastamansa miehen olevan lapsensa isä. Nainen kuitenkin antoi aviomiehensä maksaa hoidot ja piti salaisuuden tältä lapsen ensimmäisen elinvuoden ajan.

"Luotin vaimooni"

Aviomies haastoi vaihdon sallineen moskovalaisen klinikan, Kulakov Medical Centren, oikeuteen. Miehen lakimiehen mukaan klinikalla oli velvollisuutensa myös Maximia kohtaan, eikä oikeutta toimia pelkästään Yanan toiveiden mukaan.

Miehelle myönnettiinkin reilun 5000 euron korvaukset moraalisista ja taloudellisista vahingoista. Oikeudessa todettiin, että mies oli maksanut koeputkihoidot ja luovuttanut spermaansa uskoen näin olevansa lapsen isä.

DNA-testit paljastivat, että Maxim ei ollut lapsen isä.

– Luotin vaimooni. Uskoin ja luotin häneen 100-prosenttisesti, miehen kerrotaan todenneen.

Maxim perää nyt oikeutta petetyille miehille.

– Sellaista ei pitäisi tapahtua enää.

Yana on nyt parisuhteessa lapsensa biologisen isän kanssa. Myös Maxim on uudessa suhteessa ja saanut lapsen uuden puolisonsa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja