Mainos

Vaimo kieltäytyi seksistä yli vuosikymmenen ajan – mies leikkasi peniksensä irti

Humaltunut mies katkaisi peniksensä protestina vaimolleen, jonka mukaan järjettömälle toiminnalle ei ollut perusteita.

Intialainen mies päätti herätellä vaimoaan seksuaaliseen turhautumiseensa leikkaamalla peniksensä irti veitsellä. Miehen mukaan itsepäinen ja puolisonsa tarpeita ymmärtämätön vaimo ei ollut suostunut seksiin 10–12 vuoteen.

Mielipuolisen päätöksen saaneena iltana humaltunut mies aneli vaimoaan sänkyyn ryyppyreissulta kotiin palattuaan. Saatuaan kieltävän vastauksen turhautunut mies päätyi varsin äkkipikaiseen ratkaisuun: hän viilsi sukukalleutensa irti.

Vaimo soitti lääkärin tarkastamaan kivusta lattialle tuupertuneen miehensä voinnin. Ei ole tietoa, saiko lääkäri pelastettua irti sivalletun peniksen uudelleen kiinnitystä varten.

Vaimon mukaan miehen väitteet seksittömyydestä ovat hölynpölyä. Yli 18 vuotta naimisissa olleella pariskunnalla on kolme lasta, joiden olemassaolo puhuu sen puolesta, että seksiä on ainakin joskus ollut.

Kieltäytyminen dramaattisena iltana johtui vaimon mukaan miehen jatkuvaan humalatilaan suuttumisesta. Vaimosta hänen syyttämisensä on perusteetonta, sillä aviomies on selvästi menettänyt järkensä.

***

3:08

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja