Mainos

Vaimo katosi oudosti merellä – mies ei kertonut kenellekään

Muun muassa USA Today -lehti kertoo oudosta tapauksesta, joka sattui Välimeren-risteilyllä reilut kaksi viikkoa sitten.

Irlannissa asuvat Daniel Belling, hänen vaimonsa ja kaksi lastaan lähtivät 11 päivää kestävälle risteilylle helmikuun 9. päivä. Jotain kuitenkin sattui, sillä vain kolme heistä palasi risteilyltä.

Perheen oli tarkoitus lentää Roomasta Ciampinon lentokentältä kotiin, mutta 45-vuotias Belling pysäytettiin ennen koneeseen nousua vaimonsa Li Yinglein katoamiseen liittyen.

Miestä ei ole vielä syytetty mistään, mutta hän on pidätettynä.

The Irish Independentin mukaan perhe lähti luksusristeilylle Italian Civitavecchiasta ja myös Li Yinglein nähtiin nousseen laivaan. Yinglei nähtiin myös turvakamerakuvissa sen jälkeen, kun laiva oli pysähtynyt Genoassa päivää myöhemmin. Tämän jälkeen 36-vuotiaasta naisesta ei ole mitään havaintoja. Belling ei myöskään hälyttänyt ketään etsimään vaimoaan, eikä hän tehnyt katoamisesta mitään ilmoitusta.

Yksi puuttui laskuista

Laivan henkilökunta laski risteilyn päätyttyä laivalta poistuneet henkilöt ja he huomasivat, että yksi matkustajista puuttui.

Bellingin asianajaja Luigi Conti sanoo, että Li jäi laivaan, kun muu perhe kävi kreikkalaisella saarella. Asianajajan mukaan vaimo oli kadonnut, kun perhe tuli takaisin. Contin mukaan vaimo oli aikaisemminkin kadonnut perheleomalta ja siksi mies ei tehnyt mitään ilmoitusta. Asianajajan mukaan miehen käytös ei myöskään ollut katoamisen jälkeen epäilyttävää, vaan hän aikoi lähteä kotimatkalle 4- ja 6-vuotiaiden lastensa kanssa suunnitellusti.

Italialaislehti La Stampa kertoo haastatelleensa genoalaista kauppiasta, jonka mukaan Belling olisi pidellyt vaimonsa lenkkitossuja kädessään ja sanonut vaimolleen, että laita nämä jalkaasi sandaalien sijaan, ja pidä suusi kiinni. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.