Vaikuttavat liikkeet! Näin poptähti Justin Timberlakelta sujui tanssiminen 2000-luvun alussa: "Ikuinen inspiraatio"

Justin Timberlake nostalgisoi 2000-luvun alkua sosiaalisessa mediassa.

Poptähti-näyttelijä Justin Timberlake vaikutti 1990-luvun lopussa supersuositussa 'N Sync -poikabändissä ja vuonna 2002 Timberlake aloitti menestyksekkään soolouransa artistina julkaisemalla ensimmäisen sooloalbuminsa Justified

Timberlake muisteli perjantaina 14. elokuuta nostalgisena Instagram-tilillään aikoja, kun hän oli juuri aloittelemassa soolouraansa. Tähti julkaisi videon, jonka hän arvelee olevan vuodelta 2002 ja ajalta juuri ennen Justified-levyn julkaisua. Videolla Timberlake harjoittelee tanssikoreografiaa koreografi Marty Kudelkan kanssa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Studiossa Marty Kudelkan kanssa... ennen kuin olin edes levyttänyt yhtäkään singleä Justifiedille. Opettelemassa liikkeitä.

Timberlaken julkaisema video on hullaannuttanut miehen seuraajat. Sulavat tanssiliikkeet vaikuttavat vakuuttaneen monet. 

– Se, kuinka vakuuttavaa tämä yhä on näyttää, kuinka hyviä olette! Ikuinen inspiraatio, eräs kommentoija hehkuttaa. 

Timberlake on naimisissa näyttelijä Jessica Bielin kanssa. Heinäkuussa uutisoitiin, että pariskunta sai toisen lapsensa salatun raskauden jälkeen. Asiasta kertoi muun muassa Daily Mail. Pariskunnalla on myös viisivuotias poika Silas Randall. Timberlake ja Randall ovat olleet yhdessä vuodesta 2007 lähtien ja he menivät naimisiin vuonna 2012. 

Vuoden 2019 loppusyksystä pariskunta oli keskellä pettämiskohua, kun Timberlake kuvattiin käsikkäin vastanäyttelijänsä Alisha Wainwrightin kanssa. Wainwright ja Timberlake näyttelevät rakastavaisia tulevassa draamaelokuvassa nimeltään Palmer.

Toisiaan käsistään pitäneet näyttelijät viettivät aikaa baarissa ja sen parvekkeella. Paikalta otetuissa kuvissa ei näy Timberlaken vihkisormusta. Lähteiden mukaan Timberlake oli ottanut sormuksensa pois ennen baari-iltaa New Orleansissa. Timberlake julkaisi joulukuussa Instagram-tilillään julkisen anteeksipyynnön perheelleen kohusta  – kiistäen suhteen vastanäyttelijäänsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja