Justin Timberlake pyytää pettämiskohua anteeksi vaimoltaan: ”Join liikaa sinä iltana”

Timberlake nähtiin marraskuussa lämpimissä tunnelmissa vastanäyttelijänsä kanssa.

Poptähtenä tunnetuksi tullut näyttelijätähti vietti alkoholin sävyttämää iltaa baarissa New Orleansissa. Paikalta otetuista kuvista näkee, kuinka Timberlake, 38, ja näyttelijä Alisha Wainwright, 30, koskettelevat toisiaan pöydän ääressä.

Timberlake ei ole kommentoinut asiaa aikaisemmin, mutta nyt hän on avannut sanaisen arkkunsa.

– En yleensä puutu huhuihin. Perheeni takia kuitenkin koen tärkeäksi vastata viimeaikaisiin huhuihin, jotka satuttavat rakastamiani ihmisiä, Timberlake kirjoitti Instagramissa keskiviikkona.

– Muutama viiiko sitten harkintakykyni petti, mutta mitään ei todellakaan tapahtunut minun ja näyttelijäkollegani välillä. Join liikaa sinä iltana. Kadun käytöstäni, näyttelijätähti lisäsi.

Hän kokee antaneensa 4-vuotiaalle Silas-pojalleen huonoa esimerkkiä käytöksellään.

Timberlake ja Seitsemäs taivas -sarjasta tähteyteen noussut näytteljä Jessica Biel, 37, ovat olleet naimisissa vuodesta 2012 lähtien. Silas on heidän lapsensa.

– Pyydän anteeksi mahtavalta vaimoltani sekä muulta perheeltäni heidän joutumistaan tähän kiusalliseen tilanteeseen. Keskityn nyt olemaan hyvä aviomies ja isä, Timberlake kirjoittaa.

– Olen äärimmäisen ylpeä Palmer-elokuvasta ja odotan innolla elokuvan kuvausten jatkumista.

Us Weekly -lehden saamien sisäpiiritietojen mukaan baari-ilta oli vain hauskanpitoa ystävien kesken. Suositussa Absinthe House -baarissa oli Timberlaken ja Wainwrightin lisäksi myös muita Palmer-elokuvan näyttelijöitä sekä kuvausryhmää.

– Justinin ja Alishan välillä ei ole tapahtunut mitään romanttista, sisäpiirilähde kertoi lehdelle.

Toinen sisäpiiriläinen kertoi, että Timberlake ja Wainwright ovat kuin sisaruksia.

– Koko jutulla ei ole mitään pohjaa. He työskentelevät yhdessä elokuvan parissa, Wainwrightin edustaja tiedotti Entertainment Tonight-ohjelmalle.

Palmerissa näyttelijät esittävät rakastavaisia, joten silläkin on voinut olla vaikutusta suhdehuhujen voimistumiselle. Jessica Biel ei ole kommentoinut tapahtumia lainkaan julkisuuteen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja