Mainos

Vaikuttaako asunnon stailaus ostopäätökseesi? Vastaa ja voita vuodeksi sisustusrahaa ja stailaaja!

Kysymme Voita vuodeksi -kilpailussa kuukausittain erilaisia asumiseen, asunnon vaihtamiseen ja asuntokauppaan liittyviä kysymyksiä. Maaliskuussa tahdomme tietää, millainen on käyttäjiemme vaatimustaso myytävien asuntojen kunnon suhteen.

Ostamalla hieman huonokuntoisemman asunnon ja remontoimalla sen itse voi saada tuntuvia säästöjä. Remontoimalla kodista saa helposti juuri omien mieltymystensä mukaisen, mutta kodin kunnostaminen mieleiseksi vaatii usein paljon vaivannäköä.

Etukäteen pintaremontoidun ja hyväkuntoisen asunnon ostamisella säästää sekä aikaa että vaivaa, mutta asunnon myyntihinta on usein hieman huonokuntoisempaa asuntoa kalliimpi.

Myynnissä olevien asuntojen stailaaminen on yleistynyt viime vuosina huimaa vauhtia. Asuntonäytössä myytävä koti on yleensä täynnä omistajan henkilökohtaisia tavaroita ja sisustus voi antaa mahdolliselle ostajalle ideoita siitä, millaisia mahdollisuuksia asunnossa on. Kauniisti sisustettu koti voi helpottaa ostopäätöksen tekemistä, mutta toisaalta viimeisen päälle stailattu asunto saattaa ehkä herättää epäilyksiä huoneiston todellisesta kunnosta.

Mikä on vaatimustasosi asunnon kunnon suhteen? Vaikuttaako stailaus ostopäätökseesi?

Voita koko vuodeksi stailaaja sekä sisustusrahaa. Vastaa kyselyyntäällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.