Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Vähäkalorista ja herkullista – onko tässä seuraava sipsihitti?

Shutterstock
Julkaistu 22.04.2014 18:13

Ravintorikkaasta pinaatista saat tehtyä herkullisia sipsejä, kun suolaisen nälkä yllättää.

Lehtikaalisipsit ovat olleet jo jonkin aikaa trendikäs terveysherkku, mutta jos kaipaat vaihtelua, kokeile kevyitä ja rapeita pinaattisipsejä. Näitä sipsejä voit syödä huoletta, sillä pinaatti on vähäkalorinen herkku. Sadassa grammassa pinaattia on vain 56 kilokaloria.

Kun mielesi tekee suolaisia, rouskuvia perunalastuja, kokeile huviksesi tätä vähäkalorista vaihtoehtoa Fitsugar-sivuston Jenny Sugarin ohjeella.

Pinaattisipsit

Tarvitset:

Noin 5 dl pestyjä ja kuivattuja babypinaatin lehtiä

1/2 teelusikallista oliiviöljyä

Valkosipulijauhetta

Merisuolaa

Tee näin:

1. Esilämmitä uuni 170 asteeseen. Peitä uunipelti leivinpaperilla.

2. Laita pinaatit kulhoon ja sekoita joukkoon oliiviöljy. Ripottele joukkoon vielä valkosipulijauhetta ja merisuolaa.

3. Asettele lehdet yhteen kerrokseen pellille.

4. Laita pelti uuniin 7–10 minuutin ajaksi, jotta pinaatinlehdet kuivuvat ja tummuvat hiukan. Älä pelästy, vaikka lehdet kutistuvat. Poista pelti uunista ja anna jäähtyä viiden minuutin ajan.

5. Nauti heti!

(MTV LIFESTYLE)

Lähteet: Fitsugar, Fineli

Lisää aiheesta:

”Miljoona kertaa parempia kuin tavalliset perunalastut" – et ikinä usko, mistä nämä koukuttavat herkut on tehty Uusi terveellinen ja herkullinen vaihtoehto sipseille on keksitty – tässäkö seuraava trendiherkku?Aivan pekonin makuista, mutta terveellistä: Koukuttava herkku valmistuu helpostiTäydellinen käyttötapa punajuurille – tätä on pakko kokeilla!"Pohjolan appelsiini" on unohdettu vitamiinipommi – tästä raaka-aineesta valmistuvat terveelliset sipsit!Terveellistä ja herkullista – nämä huikeat sipsit hakkaavat perunalastut mennen tullen!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:27
    Joulu

    Moni mokaa joulukukkien kanssa: "Ihmisille on tullut pettymyksenä"

  • 09:59
    Autot

    Kun BMW-kuskin tutun reitin yksityiskohta muuttui, rysähti – katso varoittava video Helsingistä

  • 08:24
    Liikenneturvallisuus

    Näin vaarallisen suojatien ylitys sujui Helsingin aamuruuhkassa – huomaisitko sinä nämä jalankulkijat ratin takaa?

  • 08:14
    Jouluruoka

    Tee itse piparijäätelöä – tarvitset vain neljä ainesosaa

  • 06:49
    Vatsavaivat

    Ruokavaliomoka, joka voi johtaa vatsaoireisiin: "Suolisto ei koskaan tykkää"