Vaatekaupan alemekko hämmentää somessa – tuo mieleen aivan jätesäkin: "Nämä eivät voi olla oikeita vaatekappaleita"

Verkkokaupan alemekko ei ole vakuuttanut sosiaalisessa mediassa.

Reilu vuosi sitten sosiaalisessa mediassa ihmetytti luksusmerkin satoja euroja maksava laukku, joka muistutti aivan jätesäkkiä. Nyt jätesäkki on jälleen tullut shoppailijoiden mieleen suositun verkkokaupan uudesta mekosta.

Asos myy amerikkalaisen luksussuunnittelija LaQuan Smithin kanssa yhteistyössä suunniteltua mustaa, kiiltävää mekkoa Curve-mallistossaan, joka on tarkoitettu kurvikkaille naisille.

Vartaloa myötäilevässä mekossa on polveen asti ulottuva helma, olkapäät ja dekoltee avoinna sekä pitkät hihat. Mekon takaosassa on vetoketju.

Mekon kangas muistuttaa muovia tai lateksia, ja siitä onkin shoppailijoiden mieleen tullut lähinnä roskapussi.

"Kuka helkkari tilaisi tämän?"

Useat ihmiset ovat ihmetelleet vaatekappaletta Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En yritä olla hauska, mutta kuka helkkari tilaisi tämän Asokselta, eräs kommentoija ihmettelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Onko… onko joku hakkeroinut Asoksen? Nämä eivät voi olla oikeita vaatekappaleita. Tämä on 26 punnan roskapussi, toinen twiittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Mekko tuli vihdoin kahden viikon odotuksen jälkeen, todella pettynyt, ei näytä yhtään samalta kuin kuvassa, eräs mies vitsailee.

Monia kommentoijia on ihmetyttänyt myös mekon hinta. Aiemmin sitä myytiin verkkokaupassa 89,99 eurolla, nyt mekko on kuitenkin alennuksessa 35,99 euroa.

Verkkokauppojen mekkoja on tyrmätty sosiaalisessa mediassa aikaisemminkin. Instagram-käyttäjät eivät olleet esimerkiksi vakuuttuneita tästä mekko-bikini-vaatteesta. Myöskään tämä pikkumustamekko ei vastannut aivan odotuksia.

Lähteet: Twitter, Asos, The Sun, Metro

Lue myös:

    Uusimmat