Vaasalaiset suhtautuvat tyynesti myrskytuhoihin – vaasalaisrouva pulahti aamu-uinnille jättiaaltoihin, Ralfin auto jäi kahden puun alle: "Onneksi ei ollut menoa mihinkään"

1:02
"Kaupunki tuoksuu saunavihdalle, kun lehtiä ja oksia on niin paljon irronnut" – katso hurjaa videomateriaalia Vaasasta

Aila-myrsky iski eilen länsirannikolle. Vaasassa puita on kaatunut ja veneitä uponnut. Tuuli oli kuitenkin aamulla hieman tyyntynyt illan lukemista.

MTV Uutisten toimittaja Pauliina Ainasoja seurasi aamulla vaasalaisten heräämistä myrskyn tuhoihin. Vaasalaisessa kerrostalossa asuvan Ralf Granholmin auto oli jäänyt jumiin pihalle kaatuneiden puiden väliin.

– Aamulla sain tiedon, että saattaa olla juuri meidän auto, joka on jäänyt kahden puun alle. En tiedä, milloin auto saadaan pois. Onneksi ei ollut tänään menoa mihinkään, Granholm totesi.

Pauliina Ainasoja kertoi pelastuslaitoksen saaneen eilisillan jälkeen 260 tehtävää Vaasan alueella.

– Pelastuslaitoksen aluepäällikön mukaan myrskytuhot ovat olleet tavanomaisia: puita on kaatunut paljon, osa autojen päälle ja tielle. Kaikki pelastustehtävät on saatu hoidettua normaalimiehityksellä ja taukojakin on ehditty pitää, Ainasoja kertoi.

Sähköjä on poikki Vaasan alueella jopa tuhansilla ihmisillä.

Aiemmin aamulla Ainasoja vieraili rannalla.

– Juuri nyt ei sada, mutta aallot ovat isoja. Ei täällä juuri ihmisiä näy. Yksi rouva tosin kulki ohi ja kertoi olleensa aamu-uinnilla. Jotkut uskaltautuvat tekemään hurjiakin juttuja, Ainasoja kommentoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja