Väärän väriset lakanat, liian painava hiustenkuivaaja – hotellivieraiden oudoimmat valitukset

Hotellin työntekijöiltä vaaditaan usein kärsivällisyyttä ja pitkää pinnaa, kun asiakkaat eivät välttämättä ymmärrä kaikkia hotellin palveluita. Hotellien hakusivusto Trivago keräsi listan omituisuuksista, joita asiakkaat ovat vaatineet hotellissa yöpyessään.

1. Eräs vieras halusi rahansa takaisin, koska hänen uimapukunsa oli vaalennut viikon auringossa makaamisen ja altaassa uimisen tuloksena.

2. Fuerteventuralaisen hotellin vieras valitti hotellin johtajalle, että tuulimyllyt tulee sammuttaa, koska rannalla on liian tuulista.

3. Eräs vieras halusi ilmaisen yöpymisen, koska hänen GPS-laitteensa ei löytänyt suoraan hotellille.

4. Itävaltalainen neljän tähden hotelli sai valituksen, koska vieraan mielestä hotellihuoneessa ollut hiustenkuivaaja oli liian painava käyttää.

5. Eräs vieras soitti hotellin vastaanottoon, sillä hotellin sänky oli hänen mielestään liian korkea ja halusi, että henkilökunta tulee leikkaamaan sängyn jalkoja, jotta se olisi matalampi.

6. Vieras halusi rahansa takaisin, sillä hotellin lakanat eivät hänen mielestään sopineet huoneen verhojen väreihin.

7.  Ensin vieras oli varoitellut henkilökuntaa moneen kertaan siitä, miten allerginen hän on tomaateille ja kuinka niitä ei saa tuoda lähelläkään hänen lautastaan. Kun vieras tämän jälkeen tilasi Napoletana-pastan, henkilökunta huomautti, että kastike sisältää tomaattia. ”Olen allerginen vain kokonaisille tai paloitelluille tomaateille”, kuului vastaus.

8. Vieras soitti hotellin vastaanottoon kertoakseen, että heidät on lukittu huoneeseen ja he eivät pääse ulos. Lukossa ei kuitenkaan ollut mitään ongelmaa, vieras oli vain nähnyt ”ei saa häiritä” –merkin roikkuvan oven sisäpuolella ja luullut, ettei hän voi siksi käyttää ovea.

9. Vieraat halusivat hyvitykseksi pullon Dom Pérignonia sillä heidän huonepalvelusta tilaamastaan pitsasta löytyi useita pitkiä, paksuja, mustia hiuksia. Kuitenkin niin hotellin senhetkinen keittiöhenkilökunta kuin huonepalvelukin olivat joko kaljuja tai vaaleahiuksisia, toisin kuin mustatukkaiset vieraat…

10. Hotelli kertoi huoneessa olevan myös hyvin varusteltu keittiö. Huoneessa yöpynyt pari ei kuitenkaan ollut samaa mieltä, sillä huoneesta puuttui kananmunaleikkuri.

Lähde: Trivago

Lue myös:

    Uusimmat