Vesimiehen vuosihoroskooppi 2022

Vesimiehen vuosihoroskooppi 2022: Rahaa vesimiehille tulee vuonna 2022 juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Työelämässä on tänä vuonna odotettavissa niin ylä- kuin alamäkiäkin...

Rakkaus

Rakkautta ei tule tänä vuonna puuttumaan vesimiesten elämästä.

Vakiintuneiden vesimiesten parisuhteessa riittää läheisyyttä ja kipinää vielä vuosienkin jälkeen. Rakkaasi tuntuu rakastuvan sinuun yhä enemmän ja enemmän, ja samoin sinä häneen.

Sinä osaat olla myös joustava ja ymmärtäväinen kumppanisi puutteita kohtaan, sillä tiedät, ettet itsekään ole täydellinen. Varo silti, ettet loukkaa kumppanisi tunteita mainitsemalla hänen puutteistaan liian suorasanaisesti.

Sinkuille ei tämä vuosi ole kaikkein suotuisin kumppanin löytämiselle. Se ei tarkoita sitä, ettet tapaisi ihmisiä ja viettäisi hauskoja ja romanttisia hetkiä heidän seurassaan. Suhteet vain eivät ole sellaisia, joita haluat viedä alkua pidemmälle. Samalla sinun mielessäsi kuitenkin rakentuu kuva siitä, minkälaista ihmistä olet etsimässä, ja ennen kaikkea minkälaisia ihmistä sinun kannattaa välttää. Se auttaa sinua onnistumaan paremmin tulevaisuudessa.

Perhe

Perhe-elämä rullaa vanhoja tuttuja latuja. Kaikki sujuu, mutta elämä on ajoittain niin rauhallista ja monotonista, että tunnet energian katoavan itsestäsikin. Välillä sinun tekeekin mieli haastaa riitaa tyhjästä ihan vain siksi, että saisit hieman säpinää ympärillesi.

Ystävät

Sinä hakeudut tänä vuonna mielellään ystäviesi seuraan, etkä pelkästään pitääksesi hauskaa, vaan haluat olla heidän tukenaan myös vaikeina hetkinä. Välillä sinua voi kuitenkin mietityttää, onko joku heistä sittenkään todellinen ystäväsi.

Katso myös: Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko "työbestiksesi" tästä listasta? Juttu jatkuu videon jälkeen.

Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko"työbestiksesi"tästä listasta? 0:44

Työ ja ura

Työelämässä on tänä vuonna odotettavissa niin ylä- kuin alamäkiäkin. Yhdessä työkavereiden kanssa niistä kuitenkin selviätte, kunhan vain pidätte välinne kunnossa. Silloin yhteistyö sujuu paljon paremmin, ja teillä on ajoittain niin hauskaa, ettei työnteko edes tunnu työltä.

Työtä etsivillä vesimiehillä on tänä vuonna mitä parhaimmat mahdollisuudet löytää työtä. Sinun täytyy vain tietää mitä itse haluat ja valita työpaikka sen mukaan. Suurin osa päivän valveillaoloajastasi kuluu työtä tehdessä, joten ihanteellista olisi, että pitäisit työstäsi.

Opiskelu

Vesimiehet voivat kohdata esteitä opintiellään tänä vuonna. Motivaatiosi voi olla ajoittain vähissä, ja sinua mietityttää, oletko sittenkään opiskelemassa oikealle alalle. Toisaalta et suoralta kädeltä osaisi valita mitään muutakaan alaa. Ryhdy oikeasti vaihtamaan alaa vasta sitten, kun olet ensin löytänyt tilalle uuden ja vielä kiinnostavamman alan.

Raha

Rahaa vesimiehille tulee vuonna 2022 juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Säästöön sitä ei ehkä kuitenkaan jää niin paljon kuin toivoisit, sillä monenlaisia kuluja riittää, vaikket tuhlaisikaan ylettömästi.

Terveys ja hyvinvointi

Terveytesi on ollut varsin hyvä, vaikket ole kiinnittänyt siihen juurikaan huomiota. Jotta voisit jatkossakin hyvin, sinun kannattaa omistaa aikaa niin henkiselle kuin fyysisellekin hyvinvoinnillesi. Opettele myös kuuntelemaan kehoasi. Sillä on sinulle paljon kerrottavaa.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat