Somesuosikki Tinna Henriikka ravistelee yksinhuoltajuuteen, mielenterveyteen ja ulkonäköön liittyviä tabuja: "Haluan näyttää pyykkikasat Ikea-kasseissa"

Tinna Henriikka ravistelee somessa tabuja – tappouhkauksia tullut myös lapselle 3:56
Tinna Henriikka uskaltaa nostaa julkaisuissaan esille arjen, väsymyksen ja masennuksen.

Vaikka somepersoona Tinna Pehkosen terävät ja hauskat julkaisut keräävät ihastuneita kommentteja, on hän joutunut lapsensa kanssa tappouhkausten kohteeksi. 

Tinna Henriikka on helsinkiläinen somepersoona, joka käsittelee Instagram-julkaisuissaan yksinhuoltajuutta, masennusta, köyhyyttä ja ulkonäkötabuja.

– Haluan näyttää aitoa arkea eli pyykkikasoja Ikea-kasseissa. Arki ei ole kiiltokuvamaista, upeaa ja hienoa aina, vaan on myös väsymystä ja masennusta. Puhun paljon yhteiskunnallisista asioista, kuten naisvihasta ja kehorauhasta. Haluan myös naurattaa ihmisiä. 

Vaikka Tinna Pehkosen somejulkaisut ovat hyväntuulisia ja humoristisia, on hän joutunut vastaanottamaan rikostutkintaan edenneitä tappouhkauksia. 

– Olen saanut tappouhkauksia. Myös minun lastani on tappouhkailtu, minkä takia häntä ei paljon näy somessa. Haluan varjella häntä somen ikäviltä puolilta. Tosi paljon tulee ulkonäkööni liittyvää kommentointia, mikä ei aina ole kivaa palautetta.

Useimmiten palaute on kuitenkin myönteistä.

Yksi ihmisiä ihastuttaneista Tinna Henriikan julkaisuista koskee ensimmäiselle luokalle lähtevälle lapselle esitettäviä kysymyksiä. Miksi niin usein aikuiset kysyvät lapselta jännittääkö-kysymyksen?

Katso näytteitä julkaisuista sekä Tinna Henriikan haastattelu videolta yllä!

Lue myös:

    Uusimmat