Vaa'an syyshoroskooppi 2022: Rakastuminen voi tapahtua aivan odottamatta ja suunnittelematta

Syksy ei ole niin vakaa ja tasapainoinen kuin vaakojen elämä tavallisesti.

Rakkaudessa voi olla odotettavissa jonkinlaisia muutoksia suuntaan tai toiseen. Jos seurustelet, päätätte ehkä viedä suhdettanne seuraavalle tasolle. Sovitte ehkä menevänne naimisiin tai hankkivanne perheenlisäystä.

Toisaalta, jos olet jo naimisissa, saatat harkita peräti eroamista. Harkita sitä kannattaakin todella perusteellisesti, eikä tehdä liian äkkinäisiä ja ratkaisevia päätöksiä, joita voi olla vaikeaa tai mahdotonta perua.

Katso myös:  Mistä tietää, että olisi parempi vain erota? Asiantuntija kertoo ohjenuoran. Juttu jatkuu videon alla.

2:09
Varsinkin pitkiin parisuhteisiin mahtuu runsaasti ylä- ja alamäkiä. Mutta mistä tietää, ettei kannata enää yrittää?

Sinkkuvaaoilla riittää sutinaa. Sinun ei tarvitse tehdä aktiivisesti mitään asian eteen, vaan sinä yksinkertaisesti vain vedät ihmisiä puoleesi kuin kärpäspaperi kärpäsiä. Rakastuminenkin voi tapahtua aivan odottamatta ja suunnittelematta. Yhtäkkiä sinä vain huomaat olevasi kaulaasi myöten rakastunut, ja se tuntuu niin oikealta ja ihanalta.

Ystäviä sinä et unohda, vaikka olisit kuinka rakastunut ja parisuhteeseesi uppoutunut. Myös aktiivinen sosiaalinen elämä on sinulle tärkeää. Onneksi sinä olet hyvä organisoimaan aikaasi, niin saat sen riittämään kaikkeen sinulle tärkeään.

Saatat saada yllättävän työtarjouksen

Työssä sinä olet valmis antamaan kaikkesi. Kesän jälkeen sinä oikeasti jo odotit paluuta työhön. Sinun ammattitaitosi ja motivoituneisuutesi eivät jää keneltäkään huomaamatta.

Saatat saada yllättävän työtarjouksen joko omalta työpaikaltasi tai sen ulkopuolelta. Uuteen työhön liittyy kiinnostavan työnkuvan lisäksi myös houkutteleva palkka, joten otat työn ilman muuta vakavaan harkintaan, vaikka muutos ehkä hieman pelottaakin sinua.

Kaikkein tärkeintä sinulle on kuitenkin aina perhe. Sinusta on ihanaa viettää yhteistä kiireetöntä aikaa koko perheen kesken, ja sinulle tuottaa suorastaan tuskaa, jollei se työ- tai muiden kiireiden takia ole riittävän usein mahdollista. Niinpä sinä et malttaisi millään odottaa vuodenlopun juhlapyhiä, jolloin sinulla on viimein mahdollisuus saada koko suuri perhe ympärillesi.

Vaaka on kesän jälkeen täynnä intoa ja energiaa. Ilmoittaudut kursseille ja innostut myös erilaisista meditaatio- ja itsensäkehittämismenetelmistä.

Katso myös: Quiet quitting on noussut ilmiöksi – mitä se tarkoittaa?

0:51
Tästä on kyse "hiljaisessa irtisanoutumisessa".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja