Holly Madison avautuu elämästä Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa – "Hän suuttui ja huusi minulle"

1:30
Hugh Hefner kuoli vuonna 2017.

Tuleva dokumenttisarja sisältää ilmeisesti monenlaisia paljastuksia Playboy-kartanon suljettujen ovien takaa.

Neljä vuotta Playboyn perustajan, Hugh Hefnerinkuoleman jälkeen tulevassa Secrets of Playboy -sarjassa valotetaan elämää kartanon kulissien takana, kertoo LA Times.

Ensi vuoden alussa julkaistavassa A&E-kanavan dokumenttisarjassa kuullaan monia Playboy-brändin taustalla työskennelleitä henkilöitä, kuten Hefnerin entistä tyttöystävää, Holly Madisonia.

Dokumenttisarjan tiedotteen perusteella Playboyn naisia juhlistaneen ulkokuoren taakse kätkeytyi seksuaalista pahoinpitelyä, huumeiden käyttöä, prostituutioita ja jopa itsemurhia.

Mielivaltaisia vaateita naisten ulkonäölle

Holly Madison asui Playboy-kartanossa vuosina 2001–2008. Madison kuvaa aikaansa kartanossa hyvin stressaavaksi.

– Muistan aikoja, todennäköisesti ensimmäisen parin vuoden aikana jolloin asuin siellä, jolloin tunsin olevani ällöttävien asioiden kierteessä, enkä tiennyt mitä tehdä, Madison kuvailee sarjan promovideolla.

Madison oli kokenut paineita näyttää samalta kuin kaikki muut ja kertoo tapauksesta, jolloin hän oli leikannut pitkät hiuksensa ja Hefner oli menettänyt malttinsa.

– Hän suuttui ja huusi minulle ja sanoi, että se sai minut näyttämään vanhalta, kovalta ja halvalta, Madison kertoo.

Playboy-kartanossa samaan aikaan asunut Bridget Marquardt kertoo promovideolla muistavansa tuon ajan ja paljastaa Hefnerin asettaneen Madisonille myös kiellon käyttää punaista huulipunaa.

– Oli turhauttavaa elää sen kanssa joka päivä: kaikki se draama ja jännitteet. Näin selvästi, että hän (Madison) alkoi masentua ja hänen käytöksensä alkoi muuttua, Marquardt toteaa.

Madison on paljastanut vuonna 2015 ilmestyneessä kirjassaan Down the Rabbit Hole suunnitellessaan kartanossa asuessaan itsemurhaa. Nainen selittää kirjassa myös päätöstään muuttaa Playboy-kartanoon. Madison oli ilmeisesti kokenut, ettei hänellä ollut mitään hävittävää.

Lähde: LA Times

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja