Uutta tietoa Tampereella kadonneen miehen kiinniotosta – löi kahta sivullista rappukäytävässä Itä-Helsingissä

Poliisi otti torstai-iltana Helsingissä kiinni miehen, jonka katoamisesta uutisoitiin laajasti keskiviikkona.

Poliisi sai kymmeniä vihjeitä kadonneesta miehestä vihjepuhelimeensa, ja ne auttoivat poliisia suunnittelemaan toimintaansa, Sisä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi oli aiemmin tiedottanut etsivänsä maanantaina Tampereella kadonnutta miestä, joka voi olla vaaraksi itselleen tai muille.

– Hänet otettiin kiinni Itä-Helsingistä kerrostalon rappukäytävästä. Häntä epäillään poliisiin kohdistuneesta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Tätä ennen hän oli samassa paikassa lyönyt kahta sivullista, minkä johdosta häntä epäillään myös kahdesta pahoinpitelystä, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm Helsingin poliisilaitoksesta. Mies otettiin kiinni ja poliisi jatkaa toimia hänen parissaan.

Tapaus herätti aiemmin kiinnostusta, koska poliisi ei tarkentanut, miksi miehen epäiltiin olevan vaarallinen muille. Ihmisiä kiellettiin lähestymästä miestä. Poliisi ei kommentoi tarkemmin tapauksen tai vihjetietojen osuutta kiinniotossa. 

– Kiitämme ihmisiä aktiivisuudesta ja avusta miehen tavoittamiseksi, toteaa yleisjohtaja Teemu Karhunen Sisä-Suomen poliisilaitoksesta.

Lue myös:

    Uusimmat