Yle: Windows95man saa esiintyä pikkupöksyissään Euroviisuissa

Windows95man MTV:n voittajahaastattelussa 2:55
Katso Windows95Manin ja Henri Piispasen UMK-voittohaastattelu!

Ylen mukaan Suomen euroviisuedustaja Windows95man saa pitää ohjelmanumerossaan yllä beigejä tangoja.

Euroopan yleisradiounioni, eli EBU, on ilmoittanut, että Suomen euroviisuedustaja Windows95man, eli Teemu Keisteri, saa esiintyä beiget tangat jalassaan Euroviisuissa Malmössä. Asiasta kertoi Yle

Ensimmäinen semifinaali, jossa Suomi on mukana, käydään 7. toukokuuta ja toinen 9. toukokuuta. Euroviisufinaali on 11. toukokuuta. Windows95manin esityksessä No Rules! nähdään myös Henri Piispanen.

Windows95man kommentoi Ylelle Malmön harjoituksista olevansa helpottunut päätöksestä. 

– Meillä oli mukana useita erivärisiä alushousuja. Päätimme aloittaa ensimmäisessä harjoituksessa kaikista villeimmällä vaihtoehdolla. ”Nothing negative to say” tuli EBU:lta, eli läpi meni, artisti kommentoi Ylelle. 

Keisteri näyttää beigeissä tangoissaan siltä, kun hänellä ei olisi housuja jalassa lainkaan. Joissain maissa saattaa olla tiukempia sääntöjä siitä, millaista sisältöä televisiossa voi näyttää ennen iltayhdeksää. Aikaeron takia ohjelma alkaa joissakin maissa kello 20.

Maaliskuussa kerrottiin, että Windows95man joutuu blurraamaan Windows95-käyttöjärjestelmän logolla varustetun paitansa, koska Euroviisuissa ei saa olla esillä tuotemerkkejä.

Artisti kertoi Ylelle, että harjoitukset Malmössä ovat sujuneet hyvin, vaikka läheltä piti -tilanteitakin on sattunut. Hän meinasi liiskaantua farkkumunan väliin, koska se alkoi sulkeutua hiukan liian aikaisin. Lisäksi viimeisen vedon aikana artistilta kärähti sukka, kun pyrotekniikka oli kaksi sekuntia liian pitkä. Hänelle tuli sen seurauksena pieni palovamma. 

Lähde: Yle

Lue myös:

    Uusimmat