Prinsessa Madeleine muutti kaikessa hiljaisuudessa pois Floridan luksustalostaan – taustalla ikävä syy

0:44
Prinsessa Madeleine kertoi kihlauksestaan vuonna 2012

Svensk Damtidningin mukaan prinsessa Madeleinen perheen Floridan-kotiin murtauduttiin. Prinsessa tahtoi muuttaa, koska ei enää tuntenut oloaan turvalliseksi.

Ruotsin prinsessa Madeleine on asustanut puolisonsa Chris O’Neillin ja pariskunnan kolmen lapsen kanssa jo pidemmän aikaa Yhdysvalloissa.

Hiljattain kuitenkin uutisoitiin, että perhe on muuttanut pois Floridan Miamissa sijaitsevasta hulppeasta talostaan, joka oli perheen koti vajaan kahden vuoden ajan.

Noin 2,9 miljoonan euron arvoisessa ja 700 neliömetrin suuruisessa talossa oli muun muassa oma uima-allas, tenniskenttä ja viinikellari. Pari oli talossa vuokralla, mutta ruotsalaisten tiedotusvälineiden mukaan talo laitettiin myyntiin viime vuoden puolella.

Svensk Damtidningenin mukaan muuton taustalla piilee kuitenkin ikävämpi syy kuin se, että taloa vuokraava taho olisi päättänyt laittaa sen myyntiin.

Lehden lähteen mukaan perheen kotiin nimittäin murtauduttiin. Perhe ei ollut lähteen tietojen mukaan tapahtumahetkellä kotona. Prinsessa Madeleinen sanotaan ottaneen murron niin raskaasti, ettei hän enää tahtonut asua kyseisessä talossa, koska ei tuntenut oloaan turvalliseksi.

Hovin tiedottaja Marghareta Thorgren vahvisti tiedot murrosta lehdelle, mutta ei tahtonut kommentoida yksityiskohtia tarkemmin.

– Se tapahtui syksyllä, mutta muuta kommentoitavaa asiasta ei ole.

Ruotsalaislehti Expressenin mukaan parin uusi koti sijaitsee samalla alueella kuin entinen luksushuvila.

Madeleine on kommentoinut aiemmin perheen viihtyvän mainiosti Pinecrestin alueella Miamissa.

– Lapset ovat tyytyväisiä koulussa ja Chrisin työn kannalta on helpompaa asua nyt Miamissa, vaikka emme välttämättä tule asumaan tällä enää tulevaisuudessa, prinsessa kommentoi ruotsalaislehdille viime syksynä.

Madeleinella ja Chris O’Neillillä on kolme lasta: Leonore, 5, Nicolas, 4, ja Adrienne, 1. 

Madeleine on asunut ulkomailla jo vuodesta 2010. Prinsessan päätös asua ulkomailla on herättänyt närää ruotsalaisissa. Moni kokee, että prinsessan kuuluisi asua Ruotsissa, mutta Madeleine on viime vuosina viettänyt vain lyhyitä aikoja kotimaassaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja