Uutta tietoa Power Rangers -tähti Jason David Frankin kuolemasta – riiteli vaimonsa kanssa ennen kuolemaa

Näyttelijä Jason David Frank kuoli 49-vuotiaana.

Power Rangers -tähti Jason David Frankin väitetään joutuneen riitaan vaimonsa Tammie Frankin kanssa ja tehneen itsemurhan lauantaina 19. marraskuuta. Tammie on jättänyt avioerohakemuksen elokuussa.

Jason ja Tammie ajautuivat ilmeisesti riitaan sen jälkeen, kun olivat kirjautuneet kahteen erilliseen huoneeseen Teksasissa sijaitsevassa hotellissa perjantaina 18. marraskuuta, lainvalvontalähteet kertoivat TMZ-sivustolle. Vaikka pariskunta oleskeli eri huoneissa, heidän väitetään riidelleen Tammien huoneessa vielä samana iltana. Tilanne rauhoittui sen jälkeen, kun hotellin henkilökunta tuli mukaan tilanteeseen.

Kaksikko ajautui vastakkain uudelleen vain tunteja myöhemmin, kun Jason lukitsi vaimonsa ulos huoneestaan. Tammie väitti sitten soittaneensa poliisille tarkistaakseen Jasonin voinnin lauantaina 19. marraskuuta kello aamuviiden tienoilla.

Tammie jakoi 22. marraskuuta yhteiskuvia miehensä kanssa Instagramissa.

Kuvia voit selata nuolista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sielunkumppanini menettäminen. Jason, en voi jatkaa ilman sinua! Olet maailmani! Kyllä, meillä oli kamppailumme, kuten jokaisessa avioliitossa. Mutta kuukausia sitten sovimme, että se on sen arvoista pelastaa. Syvälliset keskustelut, haavoittuvuus, anteeksianto molemmin puolin. Olen todella hukassa, satutettu ja täysin tuhottu. Menetin ainoan oikean rakkauteni. Olen aina sähikäisesi. Kunnes olemme jälleen yhdessä, Tammie kirjoitti koskettavasti.

Tammie ja Frank menivät naimisiin vuonna 2003 ja heillä on yhteinen tytär Jenna. Aiemmin Jason oli naimisissa Shawna Frankin kanssa vuodesta 1994. Ex-pariskunta erosi vuonna 2001, ja heillä on kolme yhteistä lasta: Hunter, Jacob ja Skye.

Jasonin kuolema vahvistettiin sunnuntaina 20. marraskuuta. Hän oli 49-vuotias.

Jason tunnettiin parhaiten Tommy Oliverina Power Rangers -tv-sarjassa. Vuonna 2023 julkaistava Legend of the White Dragon - elokuva jäi Jasonin viimeiseksi näyttelijäntyöksi.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja