Uutisiin päätyi vahingossa väärä klippi koronavirustilanteesta – australialaisreportterin "voi v***u tätä elämää" kajahti suorassa lähetyksessä: "Tuon pitäisi olla vuoden 2020 motto"

Australialainen uutistoimittaja Lana Murphy lipsautti vahingossa televisiolähetyksessä kirosanoilla koristellun turhautuneen tokaisun.

Australialaisella Nine News -kanavalla työskentelevä Lana Murphy raportoi kello neljän uutisissa koronavirustilanteesta Australian Victoriassa. Kun Lana oli kertomassa erään australialaiskaupungin nimen, hän sekosi sanoissaan ja totesi kameramiehelle ”f**k my life”, joka kuuluu vapaasti suomennettuna ”voi v***u tätä elämää". Sanonnalla, joka lyhentyy usein myös muotoon ”FML”, viitataan epäonnistumiseen, tuohtumiseen ja yleiseen tuntemukseen siitä, että kaikki on pilalla.

Lana luuli tilanteesssa, että kameramies oli jo lopettanut kuvaamisen, nauroi ja korjasi hiuksiaan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Moka ei kuitenkaan ollut oikeastaan uutisreportterin oma. Kyseistä klippiä nimittäin nauhoitettiin talteen suoraa kello neljän uutislähetystä varten. Seuraava otto sujui Lanalta mallikkaasti, mutta jostain syystä uutiskanavalla päästettiin eetteriin väärä, kiroiluosuuden sisältävä klippi.

Tämän jälkeen lähetys siirtyi uutisstudioon, jossa uutisankkuri Alicia Loxley kiiruhti pyytelemään anteeksi kollegansa sanoja.

– Tämän ei olisi pitänyt päätyä suoraan lähetykseen, olemme pahoillamme virheestä, uutisankkuri Loxley totesi.

Lähetyksessä tietämättään kiroillut Lana Murphey puolestaan pyysi tokaisuaan anteeksi pian Twitter-tilillään.

Jos päivitys ei näy, katso se täältä.

– Kiitos saamastani tuesta ystävät ja pahoittelut niille, jotka saivat uutislähetyksessä enemmän kuin tilasivat. Valitettavasti väärä versio (selvästikin) ennakkoonnauhoitetusta klipistä päätyi suoraan lähetykseen, mutta onneksi minulla on mahtava pomo ja olen jälleen huomenna televisioruuduissanne. Niin 2020, eikö olekin? Lana kirjoitti Twitterissä.

Twitter-käyttäjiltä herui sympatiaa uutisreportterille, joka ei olisi voinut mitenkään estää tilannetta.

Moni oli sitä mieltä, että ”voi v***u tätä elämää” sopii mainiosti vuoteen 2020.

– Tuon pitäisi olla vuoden 2020 motto, Twitterissä veistellään.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat