Mainos

Uutisankkurit tuulten vankina Madeiralla – "Illaksi pitäisi ehtiä Suomeen"

Sadat suomalaisturistit odottavat yhä Madeiralla pääsevänsä vielä tänään aamupäivällä paluulennolle Suomeen. Eilisen alkuperäinen lento peruttiin myrskyisten tuulien vuoksi.

Noin 200 turistin joukossa ovat myös  MTV:n uutisankkuri ja toimituspäällikkö Tomi Einonen perheineen. Hänen vaimonsa, Ylen toimittaja Piia Pasasen piti ankkuroida uutiset tänään illalla,  mutta hänelle etsittiin tuuraaja. Einonen itse toivoo ehtivänsä tämän illan journalistigaalaan Helsinkiin. Suuri Journalistipalkinto -lähetyksessä palkitaan vuoden 2016 ansioituneimmat journalistit. 

– Alun perin minun piti juontaa gaala, mutta onneksi se suunnitelma muutettiin. Uskoisin kuitenkin ehtiväni gaalaan illaksi, Einonen sanoi aamulla lentokentältä.

Lennon Funchalista Helsinkiin oli määrä lähteä tänään aamulla kello yhdeksän.

– Olemme terminaalissa ja lento on taululla merkitty lähteväksi vartin päästä, mutta boardingia ei ole vielä tehty. Uskoisin, että lento kuitenkin piakkoin lähtee, sillä lentoliikenne näyttää muuten toimivan, Einonen kertoo.

Hänen mukaansa matkanjärjestäjä on hoitanut muun muassa hotelliyöpymiset ja ateriat jumiin jääneille.

Funchalin lentokentän kiitorata on poikkeuksellisen lyhyt ja sijaitsee aivan Atlantin valtameren rannalla. Erityisesti keväällä ja syksyllä lentokentällä on ongelmia saada lennot liikenteeseen tuulien takia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.