Uuteen seuraan siirtynyt Eeli Tolvanen kertoo, mitä Nashvillessa oikein tapahtui – "Aikamoisia ajatuksia kävi läpi"

4:30
Video: Seattle Krakeniin siirtynyt Eeli Tolvanen avaa MTV Urheilulle, mitä Nashville Predatorsissa tapahtui.

Jääkiekosta jälleen nauttiva Eeli Tolvanen kertoo, mitä Nashville Predatorsissa hänen näkökulmastaan tapahtui ennen hiljattaista siirtoa Seattle Krakeniin.

Tolvanen pelaili Nashville Predatorsissa NHL:n alkukaudella 13 ottelua tehopistein 2+2=4 mutta joutui maistelemaan myös niin kutsutun popkorni-osaston antimia. Tolvasen koko NHL-uran ajan edustama seura jäi kuitenkin joulukuussa taakse, kun Predators asetti hänet siirtolistalle ja Seattle Kraken poimi lopulta 23-vuotiaan pelimiehen riveihinsä.

Tolvanen avasi tuoreeltaan MTV Urheilulle, mitä hänen mielestään Nashvillessa tapahtui. 

– Tuntuu, että tuli aika ristiriitaisia kommentteja, suomalaishyökkääjä kertoi.

Tolvanen sanoi käyneensä peleistä sivussa ollessaan "aikamoisia ajatuksia läpi".

Mihin Tolvanen kuulemillaan ristiriitaisilla kommenteilla viittaa? Entä mitä hän sanoo häneen NHL:ssä kohdistuneista odotuksista ja siitä, mitä häneltä on nähty? Katso yltä video, jossa Tolvanen avaa, mikä on joukkueen vaihtamisen myötä muuttunut ja millaista hänellä on Seattlessa ollut.

Tolvanen naputti kolme ensimmäistä peliään Krakenin paidassa pinna per peli -tahtia (2+1=3), kunnes neljäs matsi Ottawa Senatorsia vastaan meni suomalaiselta verekseltään tehopaunattomasti.

Alla olevalla videolla Tolvasta kommentoivat komein sanoin Seattle Kraken -joukkuekaveri Yanni Gourde ja päävalmentaja Dave Hakstol.

1:19
Tällaisia sanoja Yanni Gourde ja Dave Hakstol sanovat Eeli Tolvasesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja