Eeli Tolvanen antoi taas palaa – nauroi saamalleen ohjeelle: "Aika paljon käskyä tullut"

2:19
Eeli Tolvanen virnistää Seattle Krakenissa saamastaan käskystä – kuuntele maalintekijän tuore haastattelu tästä.

Eeli Tolvasella kulkee uudessa joukkueessaan Seattle Krakenissa. Suomalaishyökkääjä antoi piiskansa taas laulaa, kun Kraken päihitti Toronto Maple Leafsin jääkiekon NHL:ssä vieraissa 5–1 – ja pelin jälkeen kelpasi myhäillä.

Tolvanen löi Toronton vieraana ottelun avausmaalin taululle, kun toista erää oli pelattu reilut seitsemän minuuttia. Suomalainen latasi tavaramerkkimäisellä lyöntilaukauksellaan kiekon suoraan Vince Dunnin syötöstä ylivoimalla pömpeliin.

John Tavares tasoitti muutaman minuutin päästä, mutta Kraken karkasi sittemmin toisen erän aikana jo 4–1-johtoon ja Alex Wennberg löi päätöserässä vieraille vielä ottelun viimeisen laakin.

– Hyvä peli. Alku oli aika hankala – ei saatu oikein mitään aikaan ekassa erässä, mutta puolustettiin sinnikkäästi ja tultiin toiseen erään valmiina ja tehtiin siinä neljä maalia, Tolvanen sanoi MTV Urheilulle.

Kraken oli avauserässä, kuten Tolvanen viittasi, jaloissa, ja sai aikaiseksi vain kolme laukausta maalia kohti. Ote kuitenkin taiston tiimellyksessä kääntyi.

– Toisessa erässä tehtiin pitkäaikaista työtä ja se tuli sen kautta, Tolvanen koki.

Isännät saivat alustaan tunnustusta.

– Toronto tuli kovaa. He pelasivat tosi fyysisesti ja luistelivat kovaa. Ei ehkä oltu ihan hereillä alkuun.

– Tiedettiin, että tämä ei ole helppo paikka pelata. He tulivat kuin hullunmyllynä sen ekan erän. Tiedettiin, että jos vain jaksetaan puristaa se läpi, päästään omaan peliin kiinni.

Kysymykseen siitä, miten paljon Tolvanen on jo harjoitellut "piiskaansa" Krakenin kanssa, suomalaisella oli hauska vastaus, jossa hän kertoi naurun kera saamastaan käskystä.

Mitä Tolvanen vastasi? Mitä hän kertoi lisäksi ketjunsa kemiasta ja muuten ensihetkistään Seattle Krakenissa? Kuuntele haastattelu ylälaidan videolta.

Tolvaselle vastaavanlainen maali oli jo toinen kahteen peliin. Hän on summannut kolmeen otteluunsa Krakenissa tehopisteet 2+1=3, kun Nashville Predatorsissa syntyi alkukaudella 13 peliin 2+2=4 pinnaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja