Uusin Avengers-elokuva jyrää lippuluukuilla – Titanic-ohjaajalta onnittelut: "Tarvittiin Avengers upottamaan Titanic"

Avengers: Endgame -elokuvan uusi traileri 2:30
Avengers: Endgame -elokuvan traileri.

Kaksi viikkoa sitten ilmestynyt Avengers: Endgame on jo nyt historian toiseksi eniten rahaa tehnyt elokuva.

Marvelin elokuvauniversumiin sijoittuva Avengers: Endgame on kahdessa viikossa noussut maailman toiseksi eniten tienanneeksi elokuvaksi.

Endgame on tuottanut maailmanlaajuisesti jo huimat kaksi miljardia euroa. Edellä on enää vain James Cameronin ohjaama Avatar, joka tuotti lippuluukuilla noin kaksi ja puoli miljardia euroa.

Massiivinen supersankariseikkailu Endgame ohitti hiljattain niin ikään Cameronin ohjaaman Titanic-elokuvan, joka kahmi aikanaan huimat yksitoista Oscar-palkintoa. Cameron antoi Twitter-tilillään tunnustusta Endgamen suoritukselle julkaisemalla lyhyet onnittelut. Viestin hän oli osoittanut Marvelin elokuvatuotannosta vastaavalle Kevin Feigelle.

– Kevinille ja kaikille Marvelilla, jäävuori upotti oikean Titanicin. Tarvittiin Avengers upottamaan minun Titanic. Kaikki täällä Lightstorm Entertainment -yhtiössä antaa tunnustusta teidän uskomattomalle saavutuksellenne. Olette osoittaneet, että elokuva-ala on elossa ja voi hyvin sekä on isompi kuin koskaan, Cameron kirjoitti julkaisussa.

Viestin lisäksi Cameron julkaisi kuvan, jossa iso Avengers A-kirjain nousee vedestä iskien Titanic-laivaan.

Avengers: Endgame on neljäs Avengers-saagan elokuva. Samalla se on osittainen päätös vuonna 2008 Iron Man -elokuvasta alkaneelle Marvelin elokuvauniversumille.

Lue myös:

    Uusimmat