Mainos

Uusia ominaisuuksia tulossa? WhatsApp suunnittelee ryhmävideo- ja äänipuheluita

Uusi ominaisuus voisi tehdä elämästä hauskempaa tai ärsyttävämpää.

Suosittu WhatsApp-pikaviestinpalvelu suunnittelee tuovansa mahdollisuuden ääni- ja videopuheluihin myös ryhmäkeskusteluissa, kertoo Independent. Tällä hetkellä ääntä ja kuvaa sisältävät puhelut toimivat vain kahdenkeskisissä keskusteluissa.

Ryhmävideopuhelut ovat jo todellisuutta toisessa viestintäpalvelussa, Facebook Messengerissä. WhatApp voisi kuitenkin tehdä kimppakeskusteluista suositumpia paremman kuvan- ja äänenlaatunsa vuoksi.

Toisaalta ryhmien video- ja äänipuhelut saattaisivat olla äärettömän rasittavia henkilöstä, jolla on muuta tekemistä kavereiden tappaessa aikaansa toisilleen höpisten.

Paljastiko WhatsApp suunnitelmansa vahingossa etukäteen?

Oletus WhatsAppin suunnitelmiin perustuu blogiin, jossa pikaviestinpalvelu kertoo uudesta ”Share Live Location” -mahdollisuudesta. Sen avulla käyttäjä voi jakaa sijaintinsa keskusteluissa. 

Uutta ominaisuutta havainnollistavissa kuvissa kuitenkin näkyvät selkeästi sekä video- että äänipuhelua symboloivat kuvakkeet, vaikka kyseessä on ryhmäkeskustelu.

Löydöksen tehneen WABetaInfo-sivuston mukaan WhatsApp aikoisi julkistaa ryhmissä toimivat äänipuhelut ennen videopuhelumahdollisuutta. Molempia uudistuksia saataneen joka tapauksssa odottaa vähintään kuluvan vuoden loppuun.

***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.