Uusi video paljastaa, miten Gabby Petiton poikaystävä kohteli häntä – poliisi tokaisi pahaenteisesti: "Jääkö minulta jotain huomaamatta?"

Uusi video paljastaa, miten Gabby Petiton poikaystävä kohteli häntä – poliisi tokaisi pahaenteisesti:"Jääkö minulta jotain huomaamatta?" 3:19
Katso ennennäkemätön viranomaisten julkaisema video.

Uusi vartalokameralla kuvattu video paljastaa poliisin ja Gabby Petiton välisen keskustelun, josta käy ilmi, miten Petiton poikaystävä kohteli häntä.

Petiton jäänteitä löydettiin Wyomingin osavaltiosta kansallispuistosta 19. syyskuuta, jossa hän oli ollut retkeilemässä poikaystävänsä Brian Laundrien kanssa.

Laundrie palasi kuitenkin matkalta yksin kotiin Floridaan 1. syyskuuta. Nyt hänet on etsintäkuulutettu ja häntä etsitään Floridassa sijaitsevasta luonnonpuistosta.

Poliisi pysäytti kaksikon jo Wyomingissa, kun sivulliset olivat kertoneet Laundrien lyöneen Petitoa.

Videolla poliisi kertoo Petitolle saaneensa kaksi ilmoitusta, joiden mukaan Laundrie olisi lyönyt häntä. Petito vastasi, että hän löi Laundrieta ensin.

– Sinä löit häntä ensin? Naamaanko vain? poliisi kysyy.

– Noh, hän sanoi minulle, että pidä suu kiinni, Petito vastasi.

– Mutta löikö hän sinua? Tarkoitan, että on OK sanoa, että löit häntä, ja ymmärrän jos hän löi sinua. Me vain haluamme tietää totuuden, jos hän todella löi sinua.

– Luulen niin, luulen niin. Mutta minä löin häntä ensin.

Poliisi kysyy, mihin Laundrie löi Petitoa ja rohkaisee häntä olemaan rehellinen.

– Hän kai tarttui naamaani. Hän ei niin kuin lyönyt minua naamaan, Petito vastasi.

– Läpsäisikö hän sinua vai mitä?

– Hän tarttui minuun kynsillä ja sen takia kai tämä näyttää tältä…minua raapaistiin tästä, koska tunnen sen, Petito osoitti poskeaan.

– Se polttaa, kun kosken, hän jatkoi.

Katso pääkuvan videolta, miten Petito näyttää Laundrien kohdelleen häntä. 

Tässä vaiheessa Petito vetoaa poliisiin, ettei hän erottaisi Petitoa ja Laundrieta.

– Paras asia, mitä voin tehdä, on soittaa esimiehelleni ja kysyä, jääkö minulta jotain huomaamatta.

Poliisin ja Petiton välinen neuvottelu nähtiin 12. elokuuta. Laundrie palasi yksi reissulta 1. syykuuta ja Petiton perhe ilmoitti hänet kadonneeksi kymmenen päivää myöhemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat